Helle

27/8

Kategori: Allmänt

 
Mina egna änglavingar
Familjen, evighet, oändlighet, odödlighet
 
Behöver jag säga att jag är nöjd med mina nya tatueringar?
 
Kraam ♥

22/8

Kategori: Allmänt

Vardagslyx för mig!
 
Kraam ♥
 
 
 
 
 

19/8

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Hur har er helg varit? Min har varit riktigt bra :)
I fredags hängde jag med Danne och Eas. Vi käkade pizza och kollade film.... riktigt mysigt! För en gångs skulle valde vi en bra film... vi brukar ha en förmåga att välja dåliga filmer. Kommer inte ihåg va den hette bara... :)
 
Igår fick jag besöka av Anna-Karin. Hon ska på bröllop och behövde såklart proffs hjälp ;) Nä men som många av er vet har jag juh ganska så mycket skor och väskor... så de va juh klart att jag erbjöd AK att låna. Du kommer bli såå snygg vännen! Hade en väldigt mysig dag.... Lunch och fika på stan. Sedan gjorde vi iordning lite picknick och åkte ner till stranden och satt där ett par timmar. Härligt!
 
Väldigt roligt att fler av er kommenterar... jättskoj att se vilka ni är som läser juh :) Fortsätt med det!!
 
Ta hand om er, Kraam ♥

17/8

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Allt bra med er? Idag är jag ledig och har en väldigt rolig grej inplanerad i eftermiddag :) Vad det är får ni veta nån annan gång ;)
 
Som ni alla vet så va jag hos läkaren i Lund i onsdags. Jag trodde jag skulle få lite mer svar på mina plåtar men så va juh inte riktigt fallet. Nånting har hänt i kommunikationen mellan Halmstad-Lund så plåtarna fanns inte där nere. 
Men läkaren i Lund hade ändå läst vad läkaren i Halmstad hade skrivit om dom. Som jag skrev innan så ser det juh inte så bra ut.... "knölen" har växt alldeles för mycket. Kan vara så att den är för stor för att man ska kunna stråla den... Ett läkarteam ska på onsdag ha möte om mina plåtar och då se vad som kan göras. Men om man säger så här det är många organ som ligger risigt till :( "knölen" puttar liksom undan allt i sin väg.
 
Fick även veta att jag har vätska i min ena lunga och en liten prick på min lever som dom inte sett innan.  Nu tycker jag faktiskt att det räcker med tråkiga nyheter på ett bra tag... jag skulle vilja att nån säger nåt positivt snart.... Som ni vet är jag juh inte en negativ människa annars, men just nu är det väääldigt svårt att se saker positivt. 
 
Nu när jag vet att jag fått lite nya läsare.... välkomna :) så måste jag göra lite reklam för min älskade mammas blogg också www.westeborg.blogg.se 
 
Ha en härlig helg mina vänner!
Kraam ♥

14/8

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag första dagen efter semestern. Det gick ändå ganska bra måste jag säga.... med lite envishet och inte känna efter så klarade jag hela dagen. Somnade halv åtta på kvällen och sov till nio idag... hehe va nog ganska så trött :)
 
Annars då? Annars är det väl helt okey... förutom att jag tröttnat rejält på att säga att allt är okey när nån frågar hur det är. Skulle vilja säga att allt är bra och verkligen mena det.... 
 
För er som inte vet så har jag gått ner i tid på jobbet och jobbar just nu inte så mycket som innan... så idag är jag ledig :)
 
Ha en bra dag mina vänner! Kraam ♥

10/8

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Hur är det med er? Här är det som innan.... tyvärr inte alls bra :(
Först vill jag tacka alla fina som har hört av sig efter min förra inlägg, det är jätteskoj att höra från er. Jag vill att alla ska tänka en gång extra om ni har någon kompis eller familjemedlem som ni hela tiden tänker att åh jag måste höra av mej snart.... Gör det redan ikväll.... Imorgon kan det vara för sent. Skjut inte upp saker. 
 
Veckan har varit väldigt blandad. Har haft ett par underbara dagar med mina älskade bröder. Inte ofta vi umgås en längre tid bara vi tre. Men det har nu hänt :) Varit i ugglarp, ätit god mat, kollat på film och bara myst.
Hann även med lunch med farmor och farfar. Även det väldigt trevligt... Tack farmor och farfar ♥
 
Igår hade vi lite grillfest här i stugan. Hela familjen och ett par av mina bästa vänner. Tyvärr mådde jag inte alls bra igår så jag va inte direkt på topp. Blev att jag gick och la mej nån timme och sov... Tur att gästerna va folk som förstår och känner mej bäst. Jag blir bara så himla arg när jag inte är som jag brukar.... Jag är juh liksom inte den som bangar fest och går och lägger mej.... Men det funkar juh inte riktigt som innan. 
 
Plåtarna från röntgen visade precis som vi trodde... allså inte så bra. Har haft telefonkontakt med min läkare hela veckan. Håller fortfarande på att få rätt mängd på morfintabletterna, inte det lättaste. Var även lite prat om att dom ville lägga in mej på sjukhuset ett par dagar för att få näringsdropp eftersom jag har så svårt att äta, Men jag va inte direkt sugen på att läggas in nu... Vi får se vad som händer. 
 
Ta hand om er.
 
Kraam ♥

6/8

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Var väldigt arg och ledsen igår och ibland kan det då komma lite hårde ord ur min mun... Inte alls meningen att ge någon dåligt samvete. Men är det något jag har lärt mej under denna resan så är det att ärlighet varar längst. En väldigt klok kvinna sa till mig en gång att om mina vänner ska vara ärliga mot mig så måste jag vara ärlig mot dom också. Det är så sant. 
 
Jag har väldigt svårt att sova på nätterna.... jätteskoj att vakna en extra gång för att hela sängen skakade... helt sjukt, jordbävning liksom haha.Fattade först inte vad det va, trodde att det blivit ett par morfintabletter för mycket ;)
 
Ha en bra dag mina vänner.
 
Kraam ♥

5/8

Kategori: Allmänt

För er som vill läsa att allt är så himla bra, ni kan sluta nu. När ni läser detta inlägg ska ni än en gång komma ihåg att jag inte skriver för att få medlidande.... utan för att det faktiskt finns folk som inte riktigt har lärt sig? hur en telefon funkar och genom denna blogg får reda på hur jag mår. Lite tråkigt ibland kan jag tycka.... Ett sms, ett telefonsamtal, ett mail eller iaf en liten kommentar skulle jag uppskatta hur mycket som helst. 
 
Iaf läget är juh så att jag i veckan var och gjorde en röntgen som jag får svar på nästa vecka. Vill inte egentligen... jag vet juh vad plåtarna kommer att visa men att höra de från läkaren är INTE skoj. 
Har varit/är en av de värsta veckorna på hur länge som helst. Mår så jäkla dåligt. Har fått nya morfintabletter som jag just nu blandar med dom andra. Jag äter ca 7-8 tabletter varje dag. Jag får absolut inte låta det gå för lång tid mellan tabletterna för då får jag så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen och bara ligger och gråter. Har nu även dom sista dagarna fått feber också. Så det bådar juh verkligen inte bra det här.... 
 
Vet att jag sagt det innan men jag måste säga det igen. Vad skulle jag göra utan min älskade mamma. Hon finns alltid vid min sida.... När jag har så jäkla ont så finns du vid min sida, när jag sover är du i närheten bara för att jag inte ska behöva vara själv. Serverar mej mat (fast jag inte kan äta nåt) Listan kan göras lång. Du är helt underbar och jag älskar dej så jäkla mycket. Det kanske inte alltid är jag som behöver dom peppande orden, tänk på henne. Att veta att hon någongång kommer att förlora sin dotter, sin bästa vän. Den hon pratar med allt om. Inte ofta hon visar sig svag inför mig, vi kan absolut gråta ihop, vara arga och bara skrika rakt ut..... Men sen då?? Tyvärr måste hon "ta hand" om många i sin närhet... Det funkar inte i längden. Nån måste "ta hand" om henne ibland med. Snälla tänk på det.
 
Blev ett väldigt känslomässigt inlägg idag. Men det är så det är nu. Tiden går alldeles för fort... Vi alla vet juh vad vi har att vänta oss... tyvärr tror jag det kommer snabbare än jag trodde. 
 
Självklart beryder hela min familj och mina vänner sjukt mycket. Mer än ni vet Kraam ♥