Helle

29/5

Kategori: Allmänt

Igår skulle min morfar fyllt 80 år. Så vi besökte honom på kyrkogården och sedan var vi hos mormor och åt smörgåstårta. Igår tänkte vi lite extra på dej morfar ♥
Måste också ge mig själv lite beröm faktiskt... Är ganska så stolt :) "friskt vågat hälften vunnet"
Kraam ♥

27/5

Kategori: Allmänt

Mycket trevlig kväll igår med härliga vänner. Mat på Bulls och sedan hem till Lina och Peter för att kolla Loreen. Blev en liten sväng till stan sedan också. En välbehövlig kväll helt enkelt!
I fredags var jag och Hanna och hälsade på Åsa i växjö. Fina magen.
Idag hittat ni mej på balkongen.... ska bättra på brännan tänkte jag :)
Kraam ♥

26/5

Kategori: Allmänt

Jag skriver och jag raderar, skriver och raderar... så har jag hållt på ett tag nu. Har så mycket känslor som bara vill ut men kan inte formulera mej. Det går bara inte idag. Jag vill så mycket men vågar inte. Är rädd för att såra andra, rädd för att själv bli sårad. För alla andra är det så lätt för mej är det tusen gånger svårare. Önskar av hela mitt hjärta att jag ska vara som alla andra. Inte behöva tänka dessa tankar. Jag kan verkligen inte förstå. Vad har jag gjort för att förtjäna detta. Är inte jag värd att vara lycklig och kunna njuta till fullo? Jag tänker alltid tre steg längre. Jag vet att ni nu tänker det är klart hon är och det är bara att göra vad du vill. Men det är inte så, det spelar ingen roll hur många som säger samma sak. I slutet är det ändå min känsla som räknas. Jag måste kunna stå för mitt agerande. Det går inte för andra att sätta sig in i min situation hur mycket man än vill. Tänk så mycket lättare det hade varit om jag bara stängt in mej och inte träffat omvärlden. Då skulle inte alla dessa problem finnas. Jag skulle inte behöva vara rädd för att bli sårad eller göra människor jag tycker om ledsna.
Kraam ♥

24/5

Kategori: Allmänt

Efter en minst sagt kaos vecka på jobbet, jobbade jag idag bara halvdag. När jag slutat blev det ett besök hos frisören. Efter det bar det av mot Ugglarp. Åh vilken härlig eftermiddag det har varit. Årets första bad, solat massor och även lång promenad vid havet han vi med. Härligt! Sommaren är mer än välkommen.
Ta hand om er! Kraam ♥

19/5

Kategori: Allmänt

Gud vad helgen känns lång när man har två extra dagar ledigt. Ganska så skönt :)
Personalfesten i torsdags va mycket trevlig. Go mat och härligt sällskap kan inte bli bättre! Känns bra att ha världens bästa kollegor måste jag säga :)
Vi spelade biljard.

Igår så skulle jag och eas testa det här med doktorsfiskar, tycker inte det var nån höjdare alls.... Va knappt några fiskar i karet och tror dom rörde mina fötter typ 5 gånger på en halvtimme.... Inte riktigt vad jag trodde det skulle vara. Men men nu har vi testat det.
Idag var jag och mamma och pappa på afternoon tea på pio country club. De fick det av mej i julklapp. Det däremot passade mej... så himla mysigt och gott. Hade kunnat sitta där i flera timmar till :)
Hoppas ni har en härlig helg?! Kraam ♥

17/5 igen

Kategori: Allmänt

"Din uppgift är inte att hitta kärlek, utan att upptäcka alla de barriärer inom dig du har byggt upp för att skydda dig mot den"
Kan va de mest sanna som jag nånsin hört ♥

17/5

Kategori: Allmänt

Grattis Norge.... eller vad man nu säger :)
Torsdag och röd dag. Jag hade tänkt att sova länge idag men vaknade som vanligt vid sju.... Var bara att gå upp. Åkte och handlade goe frukost och har sedan slappat i soffan med tända ljus och smattrandet mot rutan. Ganska mysigt ändå :)
Idag blir det lunch med Lina och sedan personalfest! Blir nog en riktigt bra dag detta :)
Skål från förra helgen.


Mina fina tjejer förra helgen ♥


Väldigt fin blomma jag fick av väldigt fin person i veckan.

Ha en härlig helg nu mina vänner.
Kraam ♥

13/5

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Japp för mej är det faktiskt det... har inte sovit så här länge på jag vet inte när :) Så himla skönt!
Det bästa med att tjejerna va här igår och käkade tacos innan festligheterna är att det är vääldigt gott med tacos till frukost dagen efter :) Va en himla skoj kväll igår. Var juh på "the perfect party" som bloggaren Minna ordnade. Det var väl helt okey.... men tyvärr inte mer än så. Jag har aldrig varit på koutsläpp men jag kan tänka mej att det är som när Minna sa att nu serveras det drinkar i baren.... jag lovar att alla sprang verkligen dit. Det var helt otroligt.... Jag betalar hellre för mina drinkar än slåss för att komma fram i baren ;)
Vi snodde iaf med oss några helium ballonger och hade roligt med dom innan vi gick vidare, skrattade så jag grät :)
Gick en sväng till Harrys för att sedan gå vidare och dansa på Bond. Där brukar det vara "köttmarknad" men igår var nog det värsta jag varit med om.... haha... Men vi hade iaf sjukt skoj! Tack tjejer för en underbar kväll!
Kraam ♥

12/5

Kategori: Allmänt

Välkommen helg :)
Hur är läget med er? Här är det helt okey idag.... Haft en himla bra vecka :)
Gårdagen började inte så bra men slutade däremot såå mycket bättre. Fika i solen, shopping och mys på kvällen!
Idag ser jag fram mot en härlig kväll med tjejerna, ska bli så skoj!
Ha en bra helg mina vänner.
Kraam ♥

Energi!

Kategori: Allmänt

Åhhh vilken härlig fika vi hade ute i Kvibille idag, samlat massa energi! Tack fina vänner.
Denna veckan kommer att bli så himla bra. Ser fram emot den jättemycket :)
Ta hand om er!
Kraam ♥

6/5

Kategori: Allmänt

Hallå!
Jag som skulle ha en nyttig och lugn helg.... haha. Hade typ världens roligaste kväll igår :) Har inte skrattat så mycket på länge. Tack Charlotte du vet precis vad jag behöver :)
Uppdaterar med lite bilder från dom senaste dagarna.
God champagne


Premiärdopp


Goe frukost


Coolingar

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag.
Kraam ♥

3/5

Kategori: Allmänt

Ville mest bara meddela att jag mår mycket bättre idag!
Kraam ♥

2/5

Kategori: Allmänt

Fortsättning på den jobbigaste dagen på länge. Ibland känns det som att livet måste påminna mej lite... hallå du är faktiskt sjuk du får inte må bra och känna härliga känslor (som förövrigt inte funnits på väldigt länge) Det är såna här dagar som gör verkligheten väldigt påmind.... Och jag hatar det. Har sagt det innan och jag säger det igen.... Hatar. Blir livrädd för vad som komma skall. Gråter, kräks och sover.... det är min dag idag det. Önskar bara att mardrömmen tar slut snart. För när jag vaknar imorgon vet jag att jag kommer att känna annorlunda. Jag kommer inte ge upp.... utan sjukdomen ska inte få vinna än. Bara för att jag har en dålig dag idag så har jag där emellan en himla massa bra dagar. Det är dom jag lever för och uppskattar nåt så grymt.
Kärlek.
Kraam ♥

2/5

Kategori: Allmänt

Och där kom livet ifatt mej ännu en gång.... Bara för att jag haft en underbar ledighet med perfekt blandning av allt, så vaknar jag imorse och mår sjukt illa... Körde från ugglarp för att ta mej till jobbet men kom inte långt förrän ja va tvungen att stanna och kräkas. Upp i lägenheten och kräkandet fortsatte... Sjukt ont i magen har jag med. Så får bli att spendera denna dagen nära toan. Blääää på det just nu.
(Känns lite bättre när jag får beklaga mej lite.....)
Kraam ♥