Helle

Konstig dag?

Kategori: Allmänt

Denna låten har helt satt sig på min hjärna! Kan det ha nåt med helgen att göra? :)

Fick ett konstigt telefonsamtal idag som gör att tankarna snurrar ännu mer än vad dom brukar.... väldigt jobbigt faktiskt... Lovar att berätta när jag vet mer......

Efter jobbet idag var det vardagslyx som gällde.... jag var på ansiktsbehandling. Malin som jag går till är en gammal elev till oss. Så det blir en väldigt trevlig pratstund plus att det är skönt. Kan inte bli bättre :)

Allt bra med er?

Kraam ♥

Måndag

Kategori: Allmänt

Vilken dag det har varit idag.... veckan drar minsann igång på riktigt direkt. Men det är väl så det ska vara. Lååång dag med mycket att göra på jobbet, efter det min första MC-lektion. Så jäkla nervös jag har varit för den... Men det var juh hur skoj som helst :) Blev sedan bjuden på kvällsmat av mina fina föräldrar. Så nu är jag ganska så trött.... kommer somna snabbt idag!

Hur har er dag varit?

Kraam ♥

Fantastisk helg med fantastiska vänner

Kategori: Allmänt

Vilken härlig helg vi har haft. Jag har sagt det innan men jag måste säga det igen, jag har världens bästa vänner! Vi har så himla roligt ihop :)
Här kommer lite bilder från mobilen som sammanfattar helgen ganska bra!















Tack tjejer för en fin helg ♥

Torsdag

Kategori: Allmänt

Godkväll!

Allt bra med er idag? Själv har jag precis ätit sushi och ska nu börja packa och fixa inför helgen. Ska bli så mysigt. Hoppas bara att det blir fint väder! Umgås med fina flickor hela helgen ♥

Tisdag

Kategori: Allmänt


Bild

Haft en stressig dag på jobbet men ändå mycket bättre än igår. Kvällen avslutades väldigt bra ♥

Ny vecka igen

Kategori: Allmänt

Från underbar helg till skitdag.... Allt har verkligen gått fel idag känns det som. Mycket som strular på jobbet och att Charlotte lämnar mig imorgon för två veckor i spanien..... snyft kommer sakna dej så mycket! Tur att jag har blivit lovad en sång varje dag ;)

Var även på besök hos läkaren (det är juh aldrig skoj) Han hade absolut inget nytt att säga så det kändes oxå onödigt.... Men men kan juh inte va topp jämt!

Ska försöka få ut lite frustration ikväll genom en promenad. Hoppas det hjälper :)

Hur är det med er? Haft en bra måndag?

Kraaam ♥

Underbar helg

Kategori: Allmänt

Alltså vilken helg det har varit..... helt underbar!
Fredags kvällen var jätteskoj, vår nyaste medarbetare på jobbet var med ute. Hon visade verkligen att hon hörde hemma hos oss :)

Köpenhamn var helt underbart.... fint väder och väldigt trevligt sällskap! Aldrig fel att bo på hotell och bli bortskämd.






Vill tacka fotograf Charlotte Olander för att jag får låna hennes bilder :)

Några bilder som sammanfattar helgen!

Hur har er helg varit?

Kraam ♥

Fredag!

Kategori: Allmänt

Ojoj vad tiden går fort.... har inte riktigt hunnit med att uppdatera. Bäst att göra ett litet inlägg så att ni vet att jag lever :)

Igår blev det en spontankväll på stan. Så himla skoj det blir aldrig som man tänkt sig :) Idag har jag varit ledig... så skönt i detta fina väder. Ikväll ska vi ett gäng tjejer från jobbet gå på Njuta-release festen på lilla Helfwetet. Imorgon åker jag till Köpenhamn och bor på hotell. Så kommer nog bli dåligt med uppdatering ett par dagar till. Men nu vet ni juh iaf vart jag håller hus :)

Ha en underbar helg!
Kraam ♥

Skitdag!

Kategori: Allmänt

Idag är en sån där dag jag bara inte är glad.... Är absolut inget som har hänt. Men vissa dagar bara är så.... Så nu stänger jag av mobilen och datorn så ingen kan nå mej. Behöver juh inte förstöra andras kväll också. Ska försöka somna snabbt så att det blir en ny dag fort.

Kraam ♥

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Heej!

Allt bra med er? Jag är helt slut nu... precis kommit in från en powerwalk/löprunda. Så skönt! Dagen har varit bra, gott att va tillbaka på jobbet :) Var bara borta två dagar förra veckan men saknade det redan.

Gårdagen spenderades i Smålandsstenar där jag var och fikade hos en gammal kompis och hennes familj. Hur mysigt som helst. På kvällen så lagade jag mat till familjen i Hylte. Var tvungen att testa en sak som jag tänkte jag skulle göra på Eas student... och jäkla vad gott det blev. Vanilj och lime pannacotta.... Så det får det bli på studenten.

Hoppas er start på veckan varit lika bra?

Kraam ♥

Helgen snart slut

Kategori: Allmänt

Men oj vilken härlig dag det var igår... Som jag skrev så mötte jag upp tjejerna för lunch på Harrys... Skoj att vi alla fyra kunde ses... Mycket skratt och skvaller ;) Precis som det ska vara! Nu längtar jag ännu lite mer till vår tjejweekend i Malmö.... men snart är det dags! Jag och Jennie fortsatte med att gå i affärer en stund... Mest Jennie som shoppade denna gången :)

När jag sedan kom hem blev det en powerwalk utmed Prins Bertils Stig.... hann precis innan skitvädret med regn, åska och blixtrar kom.... Tur det! På kvällen blev det Fast and Furious 5 på bio. Faktiskt riktigt bra va den.


Bild lånad från SF

Ha en toppen söndag! Kraam ♥

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Börjar denna underbara lördagen med en god frukost och ansiktsmask. Lite hemma spa är aldrig fel. Om en stund ska jag möta upp tjejerna för att luncha i stan. Ska bli väldans trevligt :)

Kraam ♥

Fredagsmys

Kategori: Allmänt



Ljusen är tända och nu väntar jag bara på sällskapet.... Ha en trevlig kväll!

Kraam ♥

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Har en helt oplanerad helg framför mej.... och det ska bli så skönt :) Bara ta dagen som den kommer. Är så himla mycket planerat framåt så det behövs en lugn och skön helg nu. Hoppas på att det blir fint väder så att man kan steka i solen :)

Idag ska jag med lillelille bror på en sak, det ska bli spännande.

Ha en riktigt bra helg!

Kraam ♥

Jaja

Kategori: Allmänt

Jag ger det ett försök till.... Men då tycker jag att vi gör det tillsammans och jag förväntar mej att få respons från er som läser ;) Är det okey?

Hoppas allt är bra med er alla?



Bjuder på en liten bild på världens bästa familj ♥
Är så glad att ni förstår mig och stöttar mej i mina beslut. Tillsammans klarar vi detta!

Kraam ♥

Ja jag tjatar .....

Kategori: Allmänt

..... o gör allt va jag kan. Nu har jag visat henne statistiken o visade henne hur många besökare
hon har. Så kom igen nu, ni som vill ha ett inlägg från bloggägaren !!!

Susann