Helle

29/7

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt härlig dag igår :)
Började med lunch på stan med hela tjejgänget som nu har utökats med lilla Sanna :) Väldigt skoj att vi kunde träffas allihopa. 
 
 
 
Igårkväll bestämde jag och JB oss för att gå ut och äta... jag var verkligen i valet och kvalet om jag skulle stanna hemma och mysa i soffan eller gå ut och vara social. Idag är jag väldigt glad att vi valde att gå ut och äta. Vi skulle bara äta och ta nån öl.... Men ni som känner oss vet juh att det lätt blir lite mer :)
Vi träffade två trevliga grabbar från Stockholm som vi hängde med hela kvällen. Var en väldigt lyckad kväll! Tack Jennie för att du drog ut mej och gjorde det till en riktigt skoj kväll! Lina vi saknade dej på Bonds dansgolv :(
 
Bästa JB ♥
 
Våra nya Hammarby vänner :)
 

Hoppas ni får en bra dag! Kraam ♥
 

28/7

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Göteborg var jättemysigt men väääldigt varmt :) Blev inte så jättemycket shopping, det var mest rea överallt och jag gillar verkligen INTE rea.... Har inte tålamod att gå runt och leta. Vi myste mest på uteserveringar och strosade runt i solen. 
 
Här är några blandade blider från senaste tiden. Underbara räkor i Göteborg.
Till höger ser ni Danne och en himla massa människor från Hoffmastro konserten på solgården i Tylösand.
MIn fina vän Linda nere till vänster.... Hade en dejt dag igår och började luncha med Linda. Mycket trevligt, brukar tyvärr gå alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses. Men det är alltid lika skoj att ses ändå!
 
Och sedan min nya plånbok.... va tvungen att köpa en som matchar mina väskor ;)
 
Dejt dagen igår fortsatte med kvällsmat med kusin Sandra. Det var så sjukt länge sen vi sågs... jag kommer knappt ihåg när det var sist :) Mycket trevligt kväll va det.... Nu jäkla ska det inte gå så lång tid till nästa gång :)
 
Ha en bra dag mina vänner!
Kraam ♥
 
 
 

24/7

Kategori: Allmänt

Hej igen...
 
Okey jag erkänner att det är ganska skönt att skriva av sig lite ibland. 
Har juh semester just nu och njuter för fullt... jag älskar verkligen mitt jobb och dom flesta av mina kollegor men just känns det väldigt långt bort att börja jobba igen....
 
Semestern har än så länge varit jättebra, en bra sak är att jag äntligen har "vågat" erkänna för både mig själv och min läkare att jag faktiskt har väldigt ont i magen/rygg ganska ofta. Var hos min underbara läkare förra veckan och han gjorde en liten undersökning som tyvärr visade att min största "knöl" har vuxit till det dubbla. Den är nu ca 10 cm i diameter och sitter ganska mycket i vägen för väldigt många organ. Har tidigare knaprat panodil och voltaren men nu har jag fått morfintabletter som ska hjälpa. Känns inte alls bra måste jag säga.... Jag hatar juh som sagt att visa och erkänna att jag har ont... men jag har just nu inget val.... Tabletterna hjälper sådär. Ska även göra en röntgen snart och verkligen se hur illa det är.... Det ger ångest.
 
Imorgon flyr jag Halmstad för en liten minisemester i Göteborg. Shopping, god mat och hotellfrukost. Bara för att jag är värd det!
 
Hoppas allt är bra med er?
 
Vill även säga tack igen till alla som bryr sig på olika vis. Familj och vänner utan er hade jag aldrig orkat. Ni betyder allt för mig!
 
Kraam ♥
 

23/7

Kategori: Allmänt

Skoj att se att så många hänger kvar fast jag inte uppdaterar :)
Vet inte om jag kommer att göra det igen heller... Just nu känner jag att det inte är så skoj. 
 
Kraam ♥

7/7

Kategori: Allmänt

Godmorgon helgen!
 
Denna veckan har bestått av jobb, jobb och jobb :) Har även hunnit med lite trevliga middagar på vissa kvällar. 
Det är väl så på sommaren, man hinner inte riktigt sitta inne vid datorn. Man får liksom passa på när solen skiner :)
 
Igår va jag ledig och var i Hylte och lämnade min bil på service. Medan den stod på verkstaden så passade jag på att vara lite social. Lunchade med Danne och Eas. Träffade sedan på Åsa och hennes lilla bebis som va och hälsade på sina föräldrar i Hylte. Kom hem ganska sent igår på kvällen. Då satte jag igång och storstäda.... så himla skönt att ha det gjort :) 
 
Idag kommer det bli en riktigt bra dag :)
 
Kraam ♥

1/7

Kategori: Allmänt

Oj redan juli..... fasen vad tiden går fort!!
Vilken helg det har varit... MIddag på stan i fredags som slutade med dans på Bond... Var inte riktigt så det var planerat. Men sjukt skoj va det.... Har ännu en gång märkt att jag inte ska shotta, varför lär man sig aldrig??
 
Igår var det äntligen dags för Afterbeach premiären i tylösand. Men tyvärr blev vi nog lite besvikna igår... Var inte riktigt lika bra som det brukar vara. Tyvärr.... Men vi hade himla skoj ändå. Har än en gång kommit på att vi pratar väldigt ofta utan att tänka innan... Eller hur Lina? ;)
 
Hoppas ni haft en bra helg?!
 
Kraam ♥