Helle

Söndag 30/10

Kategori: Allmänt

Åhhh vilken härlig kväll det blev igår :) Var nog ca 25 tjejer i min lilla lägenhet.... men det funkade alldeles utmärkt. Var verkligen jätteskoj att träffa alla! Så mycket fina presenter jag fick, tack för det!
Blev även utgång med dans på Bond :) En riktigt lyckad kväll måste jag säga! Tack till alla som kom och jag hoppas ni hade lika skoj som jag :)

Kraam ♥

Onsdag 26/10

Kategori: Allmänt

Efter ännu ett läkarbesök igår så hade jag en jättemysig dag med mamma.... Vi tog en promenad i det fina vädret och på kvällen kollade vi på film.







Jag älskar hösten och dom fina färgerna.

Nu ikväll efter jobbet så har jag varit och fikat med Jennie A på stan.... mycket trevligt :)

Kraam ♥

Det är okey att känna saknad

Kategori: Allmänt



Kraam ♥

Måndag 24/10

Kategori: Allmänt









Lite mysiga bilder från helgen!

Idag har jag varit ledig. Började dagen hos frisören sedan var jag och fick fotvård. Efter det gjorde jag lite ärenden. När jag kom hem så bakade jag bröd :) Måste juh skryta lite för det blev så himla gott. Gjorde med dinkelmjöl, morot, solrosfrön och linfrö....



Förövrigt så är jag helt fast i wordfeud nu.... måste juh ha nåt att göra på kvällarna när man är ensam. Man vänjer sig lätt vid att ha sällskap.....

Kraam ♥

Lördag 22/10

Kategori: Allmänt

Nu har den värsta ilskan lagt sig.... skönt. Har spenderat dom senaste dagarna i ugglarp. Mycket mysigt. Jobbat en sväng nu på förmiddagen och snart fika på stan :) Blir en lugn och skön helg!
Vad ska ni hitta på fina vänner?

Kraam ♥

Onsdag 19/10

Kategori: Allmänt

Hallå!

Jag blir så trött på mej själv.... jag måste sluta vara så jäkla godtrogen och tro bra om alla.... ännu en gång har jag blvit såååå jäkla besviken på någon. Att människor kan vara så falska och ljuga så mycket..... galet. Jag kommer ALDRIG att kunna lita på nån ny bekantskap igen.....
Nu ska jag försöka sova och hoppas att ilskan har gått över till imorgon.

Kraam ♥

Lördag 15/10

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag mår jag så mycket bättre! Samlat massa energi med fina vänner och familj. Mycket fika och prat om allt och inget.... det är sånt jag gillar :)

Denna kvällen kommer att fortsätta så..... god mat, film och mys!

Ha en underbar lördag mina vänner!

Kraam ♥

Fredag 14/10

Kategori: Allmänt

Ja här har det juh varit tyst ett par dagar nu... och det är för att jag har varit inlagd på sjukhus. Fick åka upp i tisdagsmorgon för att jag inte kunnat sova nåt på hela natten för att jag hade sååå ont i magen plus att jag bara spydde.... Fy fasen vad rädd jag var. Tog en massa prover och gjorde en ny röntgen och det visade sig att jag hade infektion i njurarna och i blodet.... så fick ligga med antibiotika intravenöst i två dagar.... Fick åka hem igår och ska nu äta antibiotika i tablettform ett tag istället.... Så himla typiskt att det händer när mamma och pappa var iväg. Inte lätt att ljuga för sina föräldrar kan jag säga.... hehe.... men ville juh inte förstöra deras semester!
Tack så jättemycket till alla som funnits där för mej! Hade inte klarat det utan er....!

Hoppas allt är bra med er!

Kraam ♥

Måndag 10/10

Kategori: Allmänt

Efter ännu en dag med mycket hög feber och illamående så äter jag glass till kvällsmat... för det får man göra när man är sjuk!



Kraam ♥

Söndag 9/10

Kategori: Allmänt

Alltå jag vet inte vad jag ska säga.... era ord betyder hur mycket som helst! Att man vet att folk tänker på en, jag blir helt rörd. Tack!

Helgen har varit lite blandad.... i fredags åkte jag till Hylte, fikade med mina underbara bröder. På kvällen åt vi gott och kollade fotbollen. Åkte hem på fredagskvällen. Lördag lunch mötte jag upp Lina och Peter och åt en god lunch, mycket mycket mysigt var det!

Lördageftermiddag började jag känna mej lite dålig.... tog febern imorse och har då 39.3... fasen me inte alls vad jag räknat med. Fick till och med slänga ut mitt sällskap för att jag inte orkade vara social.... Så nu blir det soffan och kurering resten av denna dagen!

Hoppas er helg varit bra!
Kraam ♥

Skit!

Kategori: Allmänt

Efter ännu ett hårt slag i magen så är det meningen att man bara ska resa på sej och gå vidare?
Det är svårt riktigt svårt men jag tänker göra det ännu en gång. Undrar lite hur många gånger jag klarar av det. Jag gör det för alla underbara människor jag har runt om mej. Det är ni som gör mitt liv värt att leva ♥

Torsdag 6/10

Kategori: Allmänt

Det är okey att känna hopp!



Kraam ♥

Onsdag 5/10

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag är jag riktigt trött.... har juh blåst som fasen inatt och jag har haft jättesvårt att sova.... Men men lite kaffe sen när jag kommer till jobbet så blir det säkert bra :)

Hade en riktigt mysig kväll igar, bakade kanelbullar och tittade på film :) Skulle nog kunna vänja mej vid detta ;)


we♥it

Ha en kanon dag! Kraam ♥

Bilder från helgen

Kategori: Allmänt















Dåliga mobilbilder men jag tror inte jag behöver säga så mycket! Kärlek ♥

Måndag 3/10

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Alla ni som är trötta på att höra om vilken underbar helg jag haft.... sluta att läsa nu ;)

Fredagen spenderardes med mat och lite vin hemma hos mej med Linda... har inte träffats på väldigt länge så det var mycket trevligt. Mycket att prata om :)
Lördagen började med en lunch med världens bästa tjejer :) Kvällen var vi hos Jennie, åt god mat, drack vin och bowlade....... Blev även lite dans på slutet där... fast vi absolut inte skulle gå ut ;) TACK tjejer för en underbar kväll och dag ni är bäst helt enkelt!

Söndagen hände inte så mycket.... kollade på kanske 4 filmer och mycket mys blev det ;)

Hoppas er helg varit bra!

Kraam ♥