Helle

29/1

Kategori: Allmänt

Har förstått att det är många som undrar var jag är när jag inte skriver här.... De är så att jag inte alltid känner för att uppdatera. Det händer inte så jättemycket just nu. Det rullar mest på. Idag känns som en helt okey dag! Blir stan en sväng, kolla till lägenheten och lite sånt. 
 
Ha det bra!
Kraam ♥

20/1

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Hur är det med er? Här är det som vanligt.... rullar på. 
Träffade juh läkaren i fredags och nu så ska jag testa en ny spruta plus mina illamåendetabletter. Känns sådär än så länge... Kanske har hjälpt liiite men inte alls mycket. Spyr fortfarande minst en gång/dag och mår väldigt illa. Men jag kanske inte kan begära hur mycket som helst. Får kanske vara glad för det pyttelilla som det hjälpte.
Imorgon är det dags för sprutan som sätter igång min mage. Jag kan juh inte gå på toa ordentligt utan den. Gör grymt ont när magen sätts igång men det är så värt det när man väl kan sitta en liten stund på toa. Den sprutan ska vi ta ca var 3 dag som det ser ut nu. Lite uppdatering om hur det ser ut just nu. Händer inte så mycket och jag är trött på allt....
 
Ta hand om er och återigen tack för alla fina ord ni skriver. Betyder jättemycket!
 
Kraam ♥

17/1

Kategori: Allmänt

Nu har jag testat att få en spruta 3/dag i 2 dagar för att försöka få bukt med illamåendet. Men nä det funkade inte heller på mej. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag inte alls att ha sköterskor springandes här så ofta heller. Känner man sig fast och instängd innan så är det inget mot vad man gör då. Det är en hemsk känsla. Så imorgon ska jag träffa läkare och sköterska på PKT igen och diskutera vad vi ska testa nu. Det är hemskt att må illa hela tiden. Kan juh säga att jag är riktigt jäkla trött på detta just nu.
 
Kraam ♥
 

14/1

Kategori: Allmänt

Har återigen varit inne på sjukan några dagar. Denna gången är det min mage som inte riktigt vill samarbeta. Som ni vet så spyr jag juh hela tiden. Och kan inte riktigt sköta magen som de så fint heter. Fick ett par sprutor som skulle sätta igång det och visst direkt när jag fick dom så funkade det men inte så långvarigt. Är nu hemma igen iaf och det är skönt. Fortsättning följer om vad som kommer att hända....
 
Ta hand om er och ta tillvara på er tid tillsammans med nära och kära. 
Kraam ♥
 

8/1

Kategori: Allmänt

Det nya året började juh lite sådär.... Fick bli ett besök in till sjukan efter en helvetes jobbig natt.Kunde inte sova, spydde konstant och hade så jäkla ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ja det var inte skoj. 
Började med att jag fick tömma mgen på ca 1,5 liter vätska/blod. Kom sedan fram till att de andra som är så svullet i/på magen är mina jäkla knölar. Dom är inte sköna kan jag säga....Vad jag förstod så går det inte att göra så mycket åt dessa knölar. Höjde även mina plåster, mot smärtan. Men illamåendet är också svårt att göra nåt åt tydligen. Ska prata med sköterskan i telefon imorgon igen och se om dom har kommit fram till nåt nytt, kanske några nya tabletter. Just nu kan jag knappt resa mig upp ur soffan/sängen eller säga en hyfsat lång meing till någon utan att jag ska spy. Jag hatar detta!!! 
 
Hur har ni det? Är ni ute och åker skidor? Börjat jobba igen? Några nyårslöften kanske? Vad händer mina vänner? :)
 
Kraam ♥