Helle

Torsdag 29/9

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag det varit :) Jag skulle kunna tänka mej att fylla år varje dag..... så många som hör av sig och så mycket fina ord.... jag är helt rörd :)
Haft världens trevligaste kväll här i lägenheten.... fina presenter, god mat och väldigt trevligt sällskap :) Kan nog inte bli så mycket bättre..... ska visa er mina presenter nån dag :) Hoppas ni haft en lika bra dag som jag.

Det är det här jag kallar vardagslyx.... sånt som gör att livet är såååå värt att leva :)

Kraam ♥

Onsdag 28/9

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Dagen igår gick bra.... fast jag verkligen avskyr att göra den där jäkla röntgen.... Men nu är det gjort. "Bara" att vänta tills svaret kommer... har ingen aning om när, kanske 1-2 veckor. Ännu en sak jag inte gillar... att vänta.... Men har juh knappt något val.

Annars var dagen igår faktiskt helt perfekt.... mys på stan med bästa mamma. På kvällen blev det mys, mys och mys.... ;) Mycket trevlig dag/kväll måste jag säga!

Nu ska jag snart iväg på jobb.... mår fortfarande inte så bra... ont i halsen och har nog fortfarande feber, men allt funkar med panodil och halstabletter. Vad gör man inte när kollegan ska iväg på annat :)

Ha en bra dag mina vänner!

Kraam ♥

Måndag 26/9

Kategori: Allmänt

Hade världens trevligaste och mysigaste kvällen igår med familjen. Mycket god mat på Fridolfs.... sedan rhapsody in rock. Tack för det pappa :)

Mår inte alls bra.... fortfarande svettas som fasen... febern vill inte försvinna. Jag hoppas verkligen att det "bara" är vanlig influensa eller nåt sånt. Annars kan det juh vara kroppen som säger att nåt är fel....(har juh varit så innan) men det tror jag inte på. "Bara" influensa tack..... Nu powernap i soffan innan jag tar tag i städning av lägenheten... Får juh besök i veckan så då måste det vara fint :)

Kraam ♥

Alltid dessa söndagstankar

Kategori: Allmänt

Jag lever ett bra liv och är oftast väldigt glad, har världens bästa familj och vänner. Älskar mitt jobb. Men ibland känns det som att jag skulle vilja byta liv, byta plats, ta en paus från allt. Ibland vill jag bara få andas lite. Jag vill kunna ligga i soffan en hel dag och bara kramas.... behöver känna mej behövd. Gå en långpromenad på stranden när det blåser som mest och komma in och värma sig framför en brasa.... bara få vara liksom.
Jag vet att många av dessa tankar dyker upp när det är nåt på gång.... och på tisdag är det återigen dags för röntgen.... Jag hatar att inte veta... jag hatar att bara vänta... Känns lite som att resten av mitt liv hänger på hur röntgenplåtarna ser ut. Det är inte okey.... vill inte vara så utlämnad. Lämna mitt liv i någon annans händer... Jag vill kunna ha makten att bestämma själv hur jag vill leva....

Lite av mina tankar denna dagen.... jobbigt att läsa, jobbigt att skriva.... men känns alltid lite bättre när man fått ur sig det.

Ha en trevlig kväll.... det ska jag försöka ha trots feber och massa tankar. Kraam ♥

Söndag 25/9

Kategori: Allmänt

Ingen bra dag idag.... ont i halsen och feber.... :( Skit med. Vi som ska iväg senare idag.... får väl proppa i mig panodil och hoppas det försvinner.

Kraam ♥

Lördag 24/9

Kategori: Allmänt

Mycket trevlig kväll igår.... kanske nåt glas vin för mycket bara ;) Svårt det där att känna att nu kanske det är dags att sluta.... hahaha.... Jättegod mat och väldigt trevligt sällskap!

Idag har jag jobbat.... lunchat med Åsa och nu blir det soffan, film och mysigt sällskap!

Ha en trevlig kväll! Kraam ♥

Fredag 23/9

Kategori: Allmänt

Heej! Har fått lite skäll att jag inte uppdaterar... haha... Allt är bara bra. Fullt upp hela tiden... Känns inte som att jag gör annat än jobbar, äter, sover och motionerer just nu :) Men jag gillar det!

Idag har jag och Charlotte varit på kurs i Landskrona.... var faktiskt väldigt intressant. Allt blir juh skoj när Charlotte är med ;)  Nu blir det middag hos Lina!

Ha en underbar helg mina vänner! Kraam ♥

Söndag 18/9

Kategori: Allmänt

Hej!

Hur är det med er? Har er helg varit bra? Min har varit jättebra.... :) Fredagskvällen blev lite spontanhäng med fina jobbarkompisar. Lördagen startade med en riktigt mysig fika med tjejerna... kul att vi alla kunde ses samtidigt för en gångs skull ;) Åkte sedan en sväng till Hylte, hälsade på mormor. Åt kvällsmat med familjen och fick med mej massa svamp hem :) Såå nu vet ni vad jag har haft för mej :)

Kraam ♥

Fredag 16/9

Kategori: Allmänt

Skit med.... har ont i halsen och ont i heeela kroppen.... Jag vill inte bli sjuk nu juh :( Särskilt inte idag när det är så fint väder.... då vill jag bara vara ute, dricka kaffe och gå långa promenader....
Har typ inget planerat på hela helgen.... ganska skönt faktiskt.

Hoppas ni får en bra helg mina vänner!
Kraam ♥

Torsdag 15/9

Kategori: Allmänt

Idag är jag lite bitter på allt.... Jag kan inte riktigt förstå att saker och ting inte blir som jag vill.... Vissa saker har jag absolut lärt mej att leva med. Men det finns mycket som jag kan påverka själv men ändå går det inte alls som jag vill.... Så idag är en sån "där" dag....










we♥it

Kraam ♥

Måndag 12/9

Kategori: Allmänt

Hur har er måndag varit? Min har varit bra... Har varit väldigt effektiv idag. Efter jobbet så har jag handlat, lagat mat, powerwalkat och såklart kollat på världens bästa program Ensam mamma söker :)

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från min telefon....


Härlig svamp


Mysig utsikt från Tillsammans


Snyggingar


Fixa håret ;)


Härliga elever vi har :)

Kraam ♥

Inte riktigt som jag tänkt mej

Kategori: Allmänt


we♥it
Så himla gott med Pepsi!

Hade tänkt att jag skulle ha en riktig ligga i soffan dag och bara vara... men ni som känner mej vet juh att jag blir väldigt rastlös... Så det gick inte så bra att dejta soffan hela dagen. Har städat och varit ute och gått och tänkte nu att jag ska laga mat....

Hoppas ni haft en bra söndag!

Kraam ♥

Söndag 11/9

Kategori: Allmänt

Hmm vad hände igår? Jag som inte skulle ut... ett glas vin till maten det var allt :)
Hahaha blev inte riktigt så... en riktig helkväll som avslutades med dans på Mårtenson.... var faktiskt väldigt skoj :) En mycket lyckad kväll... Träffade en väldigt charmig norrlänning som jag idag inte har en aning om vad han heter eller nåt.... Blir sååå trött på mej själv ibland. Men jag är juh som sagt fast besluten att bara tänka på mej själv denna hösten... då finns det tyvärr inte plats för någon kille. Fast han är norrlänning som jag bara äälskar :)

Kraam ♥

Lördag 10/9

Kategori: Allmänt

Tack så jättemycket för alla fina kommentarer om mitt hår :) Jag blev jätteglad!
Hade en väldigt mysig kväll med Lina igår.... Åt på Bulls uteservering och det kändes nästan som att detta är sista helgen.... Idag har jag varit på Gekås, shoppat en massa fint till min lägenhet så nu är den redo för hösten :)

Ikväll ska jag träffa några kompisar och käka lite ute.... Får juh passa på medans det är fint väder :)

Ha en bra kväll!

Kraam ♥

Så nöjd

Kategori: Allmänt



Den nya frisyren :) Tagen med webcam så inte så jättebra men ni ser juh iaf hur det ser ut!
Nu ska jag träffa Lina på stan.

Kraam ♥

Fredag 9/9

Kategori: Allmänt

Hej!

Igår hade jag en riktig skitdag rent ut sagt.... gick hem från jobbet för att jag inte kunde sluta gråta. Förstår verkligen inte hur det kan bli så, kan juh inte riktigt förklara vad det är heller. Men som underbara Charlotte sa igår att det är faktiskt okey att känna. Och ja det är juh så....

Så på kvällen igår kom mamma och Eas in och hälsade på mej, vi åt sushi och drack vin :) Mycket mycket trevligt!

Idag är jag på så mycket bättre humör.... började dagen hos frisören och blev väldigt nöjd.... Bilder kanske kommer sen :) Har även gått en sväng på stan, köpt vinterjacka... Det gäller att vara ute i tid när man hittar nåt man gillar!

Nu ska denna helgen fortsätta vara bra :)

Kraam ♥

Onsdag 7/9

Kategori: Allmänt


we♥it

Just nu är jag väldigt glad att jag gick min promenad imorse för jag är riktigt trött ikväll. Blir en kväll i soffan tillsammans med en stor kopp te och Bonde söker fru :)

Kraam ♥

Tisdag 6/9

Kategori: Allmänt

Efter jobbet idag var jag och fikade med Ida... mycket trevligt att uppdateras lite om vad som händer i varandras liv :)

Förövrigt så måste jag försöka gå till Kappahl snart och kolla in deras nya kollektion, har sett en skinnjacka som jag är lite sugen på att kolla närme på....

124412

 Kappahl

Kraam ♥

Måndag 5/9

Kategori: Allmänt

Härlig regnig morgon.... :) Många sjuka på jobbet och jättemycket att göra.... Jag laddar med en stor kopp kaffe och tänker att det kommer att bli en riktigt bra dag ändå!


www.weheartit.com

Ha en underbar dag! Kraam ♥

Söndag 4/9

Kategori: Allmänt

En riktig myshelg har jag haft. Passat söta Nellie, kollat bra film, druckit gott rödvin, gått långa promenader, plockat svamp och bara haft kvalitetstid med min fina familj!

Hur har er helg varit?

Kraam ♥

Lördag 3/9

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Kickstartade denna lördagen med en powerwalk :) Så himla skönt!

Igår var jag hos Jennie vi lagade god mat och kollade på fotbollen... Tyvärr gick det juh inte så jättebra för Sverige :( Men hade en väldigt trevlig och mysig kväll!

Nu ska jag bege mej mot Hylte.

Ha en bra dag mina vänner!
Kraam ♥

Så bra.

Kategori: Allmänt

Det är okey att känna. Det är okey att vara ledsen. Det är okey att vara arg. Men det är också okey att vara glad.

Godkväll!

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en trevlig kväll med sushi och bio.... Vi såg bridesmaids och den var väldigt rolig faktiskt :)




Kraam ♥

Torsdag 1/9

Kategori: Allmänt




Eller hur? Visst håller ni med mej?
Kraam ♥