Helle

31/12

Kategori: Allmänt

Nyårsafton?!
För min del hade det lika gärna kunnat vara vilken dag som helst. Jag vet att 2013 inte direkt kommer att bli mitt år... så vi kan pausa ett tag istället. Jag är faktiskt istället lite rädd för vad 2013 kommer att bjuda på. 
 
Hoppas att ni andra kommer att ha en magisk nyårsafton med allt vad det innebär. 
 
Ta hand om er!
 
Kraam ♥

20/12

Kategori: Allmänt

Hallå!
Hur är läget med er? Här är det sådär... som vanligt då. Hade två bra dagar i början av veckan då vi faktiskt va inne i stan. Gick en liten runda på stan, sov i lägenheten och hälsade på på jobbet. Sen när jag kom tillbaka till Hylte var det ungefär som att jag fick betala tillbaka för att ha haft två bra dagar. Mått skit nu igen. Hade besök av läkarna här hemma igår och då bestämdes det att vi ska fortsätta med dropp lite då och då. Kanske två gånger i veckan. För att hålla näringen uppe. Jag kan juh inte lita på att jag får behålla eller kan äta nåt. Så imorgon ska jag faktiskt prova att få dropp på förmiddagen här hemma. Det ska då gå på 6 timmar. Så jag har hela eftermiddagen/kvällen ledig och mår då förhoppningsvis bättre. Kanske kan få ut nåt av den tiden. 
Det var bara lite uppdatering om hur jag mår. Vet att jag inte har nåt alls skoj att skriva om just nu. Men jag orkar inte riktigt lägga energi på det. Jag hoppas att allt är bra med er iaf?!
 
Kraam ♥

15/12

Kategori: Allmänt

Ska nog inte skriva att jag mår bra.... för då går det åt andra hållet haha.... nä men haft några hemska dagar igen. Mått jätteilla och spytt en hel del. Så tillsammans med läkarna från stan bestämdes det att jag skulle få dropp på nätterna här hemma i hylte. Jag fick juh knappt behålla nån mat eller vätska på dagarna. Och nåt måste juh kroppen ha för att överleva. Så nu har jag gjort första natten med dropp. Det gick bra, men klart det inte är skoj. Sitta fast vid den den ställningen de låter väldigt mycket. Jag va tvungen att gå på toa typ en gång i timmen hela natten. Så jättemycket sömn har det inte blivit men det blir säkert bättre längre fram hoppas vi. Har även börjar äta lite kortison i små omgångar, jag är inte så glad i att äta det. Men nån gång ibland får väl gå kanske. Ska se lite hur det blir framåt och hur jag ska gå vidare. 
 
Hoppas allt är bra med er!?
 
Kraam ♥

9/12

Kategori: Allmänt

Har egentligen inte så mycket att skriva. Just nu mår jag ganska bra... kan väl aldrig säga att jag mår jättebra. Men  som läget är så känns det faktiskt bra :) Det är en konstig känsla måste jag säga, haha.... inte så van vid detta. Haft en bra helg. I fredags umgicks jag med tjejerna hela dagen/kvällen. Vi bakade lite julgodis, lagade, åt mat och mest bara pratade skit :) Precis som det brukade vara. Så härligt :) Det är nog det som har gett mig energi till att må bra ;)
 
Så hur är det med er? Haft en bra helg?
 
Kraam ♥

6/12

Kategori: Allmänt

Nu är jag trött på att sova hela dagarna.... Har pratat med sjukan och vi har kommit överens om att ta bort en tablett på morgonen. En av de tabletterna som kan göra mig lite extra trött. Då kanske det släpper lite. Vi får hoppas att det gör det iaf :) Vet inte vad som är bäst, att spy hela tiden eller att sova hela tiden??
 
Kraam ♥

3/12

Kategori: Allmänt

Denna helgen har varit en av dom mest händelselösa på länge.... Inte gjort mycket. Har juh testat nya tabletter för att se om illamåendet blir bättre och ja jag tror faktiskt att det har blivit det. Men däremot har jag varit sjukt trött. Det kan man tydligen bli när man ändrar och höjer dessa tabletter. Så har sovit mest hela helgen :)
 
En fika med dessa snyggingar hann jag iaf med i fredags!
 
Hoppas ni haft en bättre helg än jag.
Kraam ♥