Helle

29/1 - söndag

Kategori: Allmänt

Har haft en härlig helg med mycket variation.... Nu är jag helt slut! Så skönt att vara hemma i sin egen lgh igen....



Hoppasni haft en bra helg!? Kraam ♥

25/1 - vardagslyx

Kategori: Allmänt

Igår efter  jobbet gick jag en sväng och sen var det dags för ansiktsbehandling. Det är så skönt... har gjort det var 6 vecka i snart ett år. Det är så värt det... hyn håller sig jättefin och det är juh skönt också :)
Var inte hemma förrän nästan halv nio och idag har det varit full fart på jobbet hela dagen. Så ikväll har jag tänt en massa ljus och kommer nog inte lämna soffa på ett tag! Ganska så trött....

Hoppas allt är bra med er?!
Kraam ♥

23/1 - slutar ALDRIG att förvånas

Kategori: Allmänt

Jag brukar verkligen inte vara den som säger att vissa är dumma i huvudet... men nu måste jag tyvärr säga det.


we♥it

Kraam ♥

22/1 - söndag

Kategori: Allmänt

Känns som det alltid gör på söndagar.... söndagar är ingen bra dag. Vet egenligen inte varför, det bara är så.



Så jäkla sant!

Kraam ♥

21/1 - snö?

Kategori: Allmänt

Varför? Jag vill inte ha nån snö nu.... jag som precis kommit igång med promenaderna igen.... Va ute en sväng innan men det är inte lätt att gå i detta väder alltså....

Hade en härlig fredag igår.... Började dagen med en frukost på Hotell Tylösand med mina underbara receptionskollegor. Lärarna va iväg på en utbildning  så då passade vi på att träffas ensamma... Mycket trevligt!


Fina utsikten från Hotell Tylösand!

På kvällen var jag ute och åt middag med fina tjejer.... Var verkligen en jätterolig kväll... länge sen jag skrattade så mycket :) Får verkligen inte gå så lång tid tills vi ses nästa gång!
När mammorna som va med blev lite trötta så fortsatte jag och Lina såklart... Blev en hel del dans på Bond :) Sådär underbart galet som bara vi kan ;) Såna här kvällar älskar jag verkligen. Det ger mej energi... fast jag va lite trött när jag vaknade imorse. Men det va det lätt värt!


Jag och Lina började med lite bubbel hemma hos mej.


Fina tjejer!

Nu ska jag alldeles strax äta fiskgratäng som jag har gjort själv! Blir en kväll i soffan med en bra film och kanske lite trevligt sällskap!

Hoppas ni har en skön helg!
Kraam ♥

18/1 - över för denna gången

Kategori: Allmänt

Japp nu var läkarbesöket gjort för denna gången! Är juh egentligen inte alls farligt... men kan inte riktigt rå för hur jag känner inför detta. Vi satt bara och pratade, jag och världens bästa läkare! Han vill juh gärna se mej för att se hur jag mår... och visst det förstår jag väl. Men han sa än en gång att han verkligen inte förstår hur jag kan se ut och vara så pigg. Alltid skoj att höra! Så nu två månader tills nästa gång.

För övrigt har det varit en väldigt bra dag.... lönesamtal och det gick juh väldigt bra, jag är nöjd :)

Nu är jag helt slut... trött efter en lååång dag med mycket känslor.

Kraam till er alla fina som bryr er ♥

17/1

Kategori: Allmänt

Illamående, ångest, rädsla ja en himla massa mer.... så känner jag just nu. Ont i magen för att jag ska till sjukhuset imorgon....  Vet egentligen inte vad jag är rädd för, har inte gjort nån röntgen eller nåt inför detta. Men bara känslan att gå dit.... Jag HATAR det verkligen!

Kraam ♥

15/1

Kategori: Allmänt

Urmysig kväll igår.... sushi och bio med Hanna! Vi såg new years eve och den va så himla fin och bra. En riktigt tjejfilm :)

Började dagen med en långpromenad.... nu äntligen känner jag att jag är på g igen... härligt!

Ha en bra dag!
Kraam ♥

14/1

Kategori: Allmänt

Vilken härlig kväll det blev igår! Var på sjukt dåligt humör.... men efter en promenad på stranden så blev det bättre.
Tack min underbara familj för att ni alltid får mej på bra humör.... Älskar våra galna kvällar :)

 











Idag har jag lunchat med Lina, väldigt mysigt som alltid! Även lånat säsong 3 av True Blood så nu blir det nog nåt avsnitt :)

Kraam ♥

13/1 - fredag

Kategori: Allmänt

Ännu en ledig dag :) Riktigt skönt måste jag säga! Kommer att bli en hel del förändringar på jobbfronten framöver... men bara positiva!

Startade dagen med en lång frukost framför nyhetsmorgon och ett avsnitt av elsas värld. Sedan promenad i det härliga vädret. Nu ska jag tvätta ett par timmar sedan blir jag bjuden på middag ikväll, helt okey ledig fredag :)



we♥it

Ha en underbar helg! Kraam ♥

11/1 - ledig dag

Kategori: Allmänt

En dag ledig mitt i veckan sådär.... Varför? Jo bara för att jag är värd det :)

Ha en toppen dag!

Kraam ♥

9/1 - back on track

Kategori: Allmänt

Äntligen är jag bättre.... precis lagom till att jag ska börja jobba igen ;)
Så nu sitter jag på jobbet! Är faktiskt ganska skönt att vara tillbaka... jag blir lite lätt galen och rastlös av att bara ligga hemma och vara dålig! Så nu tycker jag att vi bestämmer att INGA fler sjukdomar på hela 2012.... eller hur?



Kraam ♥

6/1 - sjukstugan fortsätter

Kategori: Allmänt

Japp här ligger jag nerbäddad med 39 graders feber och mår pyton... Medan det för tillfället pågår en fest för min älskade mamma! Jag önskar så att jag inte skulle vara sjuk just nu.... Men är det något jag har lärt mej så är det att lyssna på sin kropp och när jag inte ens kan gå på toaletten utan att frysa ihjäl så tror jag att gå på fest inte är ett så bra alternativ.

Hoppas iaf att festen blir lyckad, jag är där med er i mina tankar ;)

Nu ska jag nog sova igen.

Kraam ♥

5/1

Kategori: Allmänt

Åhhh jag som hade sett fram emot ett par dagars ledighet. Middag med vännerna... shoppingtur med mamma... jaa en massa skoj!
Men istället är det värsta sjukstugan här.... feber, ont överallt och förkylning. Är det inte typiskt, så fort kroppen slappnar av och vet att den är ledig så blir det så här.... kanske alltid skulle jobba?

Nu tillbaka under täcket men min onepice och raggsockar!

Hoppas allt är bra med er!

Kraam ♥ 

3/1

Kategori: Allmänt

Äntligen är det dags för mej att få lite långledigt! Jobbar inte förrän på måndag... ska bli så skönt! Har juh knappt varit hemma nåt på sistone och när jag varit det så har jag jobbat. Så dags att pyssla lite hemma nu :)
Man får inte glömma att ta hand om dej själv!

Kraam ♥

2/1

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Det blir inte alltid som man tänkt sig.... skulle egentligen varit ledig idag. Men hoppar gladeligen in och jobbar! Mycket drama idag... det vill man juh inte missa :)

God fortsättning på er!

Kraam ♥