Helle

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Hej!

Hur är det med er? Haft en bra helg? Min helg har varit så himla bra :)

Lördagskvällen hemma hos Jennie var helt perfekt, jättegod mat och underbart sällskap. Spelade även Kinect och det var sååå roligt. Länge sedan jag skrattade så mycket. Blev också en liten utgång, mycket lyckad sådan. Bästa kvällen på länge :) Bilder från denna kväll kommer!

Igår åkte jag till Hylte och blev bjuden på 3 rätters inte helt fel att bli bjuden på god mat 2 dagar i rad, lyxigt!

Jag har sagt det innan men jag måste säga det igen :) Jag har verkligen världens bästa vänner och familj, hade aldrig överlevt utan er ♥

Ha en bra dag! Kraam ♥

Ojsan....

Kategori: Allmänt

Vilken kväll det blev.... Vi hade bokat bord på Verona när vi kom dit så var det hur mycket folk som helst. Vi beställde vår mat och dricka.... drickat kom men ingen mat.... När det hade gått en timme så sa vi till personalen, då hade vi inte ens fått vårt vitlöksbröd. Servitrisen bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att hon skulle skynda på köket. Tog väl nästan 20 minuter till innan vi fick vårt bröd och då började vi fundera på om vi verkligen hann till bion..... Pappa gick fram och pratade med personalen då visade det sig att vår servitris hade glömt att säga till om vår mat. Vi hann juh inte sitta där och vänta.... Vi behövde inte betala för vitlöksbrödet och drickan (tur det)
Det fick bli en snabbis på Mc Donalds istället.... haha... Var väl inte riktigt vad vi hade tänkt oss.
Men var en väldigt trevlig kväll ändå!

Nu sova så att jag orkar upp och jobba imorgon!
God Natt på er! ♥

Bra start på helgen

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en uppfriskande powerwalk med Jennie. Promenad, takeaway kaffe  och det bästa sällskapet det är grejer det :)

Vet att detta kommer bli en bra helg! Ikväll middag och bio med delar av familjen, mysigt!
Vad ska ni göra i helgen?

Kraam ♥

23/2 2011

Kategori: Allmänt


så.himla.snygga.jag.vill.ha.


Hej!
Hur är det med er?
Hade en väldigt trevlig och mysig kväll igår. Var i Hylte och firade Danne. Han fyllde gammal :) Vi blev bjudna på riktigt god mat som han hade lagat själv.... Tror nog att vi alla blev lite imponerade över detta ;)
Fick även se hans nya inköp.... Den snygga motorcykeln nästan så att man blev lite sugen på att provköra :) Får väl se hur det blir med det....

Mina planer för kvällen blev inställda.... men det gör faktiskt inte så mycket. Är lite trött måste jag erkänna ,har även heeela munnen full med blåsor och ont i halsen. Inte bra.... Biverkningar eller förkylning? Jag antar att det bara är att vänta och se. Ska inte bli sjuk till helgen det lovar jag.... :)

Sköt om er!
Kraam ♥

21/2 2011

Kategori: Allmänt

Heej!

Hur är det med er? Själv har jag haft en väldigt bra dag.... Efter jobbet blev det kvällsmat med Lina på stan, mycket mycket trevligt och välbehövligt :) Tack ♥
Denna veckan har jag något planerat nästan varje kväll och jag gillar det, får juh liksom passa på när man mår bra!

Ta hand om er!

Kraam ♥

Vilken helg!

Kategori: Allmänt

Har varit världens mysigaste helg! Igår så mötte vi upp Helle och Judith på stan, blev tyvärr bara en liten shopping runda.... Ett par snygga vårskor fick iallafall följa med mig hem. Men jag känner att jag måste åka tillbaka snart och shoppa en massa :) Efter shoppingen satte vi oss på ett jättetrevligt fik och satt där i flera timmar. Det var så länge sedan vi sågs så vi hade massor att prata och skvallra om :) Efter det så åkte vi hem till Helle och Calle där vi blev bjudna på väldigt god mat och hade en mycket trevlig kväll. Har blivit bortskämda med god hemlagad mat denna helgen :)

Idag blev det brunch på Ritz då även Frida mötte upp oss andra. Sååå roligt att du kom Frida! Jag har haft väldigt trevligt med mina gamla vänner. Mycket minnen har det pratats :) Det ska inte gå så lång tid tills nästa gång vi ses allihopa!

Här kommer lite bilder


Judith


Min rumskompis i helgen, Elin


Fina Frida, Helle och Judith


Söta Judith

Har ni haft en bra helg? Ni glömmer vl inte Big Brother ikväll? :)

Kraam ♥

First Hotel G

Kategori: Allmänt



Sitter just nu på hotellrummet i Göteborg, har precis hällt upp ett glas iskallt vitt vin. Ska fräscha upp mig, kanske ta ett bad? Sedan när Elin kommer så ska vi bli upphämtade av Helle. Där blir det mat och en massa prat kan jag tänka mej :) Ser fram emot denna helgen jättemycket. Gamla kompisar och massa bebismys!

Ha en riktigt bra kväll!

Kraam ♥

18/2 2011

Kategori: Allmänt

Idag kunde jag nästan inte hålla mig för skratt alltså. Det kommer in en elev som tog körkort förra sommaren (väldigt knepig typ) han har ganska långt hår och ska klippa sig nästa vecka. Han undrar om han måste ta ett nytt kort till sitt körkort för som han själv säger han kommer juh att se ut som en helt ny människa......

Dom är underbara dom små eleverna :)

Ha en toppen helg!

Kraam ♥

17/2 2011

Kategori: Allmänt

Hej alla fina :)

Allt bra idag? Här händer inte så mycket, rullar på som vanligt!
Idag efter jobbet så skulle jag va duktig att gå och handla i en affär som ligger längre bort bara för att få motion samtidigt. När jag kom dit så byggde dom om.... så jag fick snällt gå in till stan och handla där. Men jag fick juh motion iaf :)
Ikväll ska jag packa och fixa inför helgen. Jag åker till Göteborg imorgon och stannar till söndag! Ska bli jättetrevligt!

Kraam ♥

15/2 2011

Kategori: Allmänt

Idag är första dagen som jag mår riktigt bra, skönt! Började dagen med ett besök på sjukhuset. Träffade min kurator och fick pratat av mig lite. Sedan gick jag en sväng på stan. Gjorde ett riktigt fynd måste jag säga köpte jeans på H&M för 99:- snygga och sköna!


Detta halsbandet hittade jag på MQ blev helt kär så det fick också följa med hem :)

En mysig lunch med Hanna hann jag också med. Idag är riktigt bra dag!
Hur har ni det idag?

Kraam ♥

14/2 2011

Kategori: Allmänt


Bild lånad från http://vi.sualize.us

Hej!

Hur mår ni? Jag börjar må bättre, men kan säga att helgen inte har varit rolig. Usch behöver nog inte säga mer än så..... hoppas verkligen att det är över för denna gången.

Idag har jag ändå försökt att göra lite saker (jag blir galen av att bara ligga still och må dåligt) Var faktiskt en sväng på Gekås, var inget folk alls. Så härligt det är att gå där då. Det är faktiskt lite som terapi :)
Sen har jag plockat här hemma och lagat mat. Satte mig nu i soffan med en massa tända ljus. Har man ingen att dela alla ♥ dag med så får man göra det bästa av situationen.

Hoppas att ni har haft världens mysigaste dag och tar tillvara på alla och allt som ni tycker om. Kanske dags att säga en extra gång att man tycker om någon?

Kraam ♥

11/2 2011

Kategori: Allmänt

Så va andra gången gjord igår. Gick bra och bästa Danne var med mig som sällskap! Efter behandlingen käkade vi god lunch på Wild west. Sedan blev det en liten powernap för mig. Efter det ett par timmar på jobbet..... Nu har jag en helg framför mig som jag inte ser fram emot, må illa och va trött heeela helgen. Jaja får hoppas den går fort iaf. Efter regn kommer solsken?

Hoppas att ni får en härlig helg!

Har glömt att säga att denna helgen har jag bytt ut Beverly Hills mot Dallas.... får se hur det blir ;)

Kraam ♥

all we have is now

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort en sak jag har funderat på hur länge som helst. Det blev inte alls som jag tänkt från början utan bättre :) Jag är så nöjd!

9/2 2011

Kategori: Allmänt



Läste precis att stylisten Rachel Zoe ska göra ett samarbete med Lindex. Kollektionen kommer släppas den 18/4 och vad jag förstår så kommer ALLA Lindex butiker att sälja dessa plagg. Detta gillar vi :)

Lite vårkänslor tycker jag allt att det är idag.... solen skiner och snön är nästan borta här just nu.
Är så sugen på att springa en runda ikväll... Får se sen när jag kommer hem!

Allt bra med er idag?

Kraam ♥

8/2 2011

Kategori: Allmänt

Rut m.fl. Angel Printed Top Floral 2 på Bubbleroom.se

Hittade denna tröjan på bubbleroom kostar 199:- ni som gillade den lika mycket som jag kanske ska göra en beställning :)

7/2 2011

Kategori: Allmänt

Today-Sad


Bild lånad från
http://vi.sualize.us/

Idag är ingen bra dag. Var knappt att jag kom upp ur sängen imorse men på något sätt tvingade jag mig själv. Är väl konstigt, jag har verkligen haft en underbar helg och så kommer detta bakslag. Kanske är just det att verkligheten hinner ifatt? Idag är en sån dag när jag hatar att vara trevlig och se glad ut inför alla, vem försöker jag lura egentligen? Mig själv känns det mest som ibland.... Är så mycket som snurrar i mitt huvud så snart blir jag galen. Tycker att livet är så fruktansvärt orättvist och jag blir så arg. Ibland undrar jag vad jag egentligen kämpar för? Mitt liv och mina drömmar är förstörda och jag ska fortsätta som inget har hänt? Är det verkligen så det ska vara? Man känner sig helt maktlös som att man står och tittar på och inte har något att säga till om.
Det är juh mitt liv det handlar om jag borde få bestämma hur jag vill leva det..... eller?

Som jag har sagt innan så skriver jag inte detta för att ni ska tycka synd om mig. Utan för att få det ur mig på nåt sätt.

6/2 2011

Kategori: Allmänt

Underbara helg jag vill inte att den ska vara slut. Igår var en mycket lyckad kväll. Det bästa sällskapet och god mat!
Jag är så glad över att ha så fina vänner! Tog tyvärr inte så många bilder igår men bjuder på två iaf.....





Idag började jag och Åsa dagen med att äta frukost på Espresso House, lyxigt och gott. Nu har vi bänkat oss i soffan framför Beverly Hills. En riktig mys söndag!

Hoppas allt är bra med er och att er helg har varit lika bra som min?

Kraam ♥

5/2 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Sitter i Ugglarp med utsikt över havet och dricker kaffe. Mysigt!

Hade en väldigt trevlig kväll igår med mamma och bror. Jag bestämde mig för att skämma bort dom lite och bjöd på 3 rätters.
Började kvällen med lite bubbel och sprödinbakad lax med spenat.
Till huvudrätt så fyllde jag kycklingfilé med pesto, mozarella och salami. Serverade det tillsammas med en sås på soltorkade tomater, ruccola och färsk pasta.
Efterrätten bestod av vit choklad mousse med passionfrukt.
Blev faktiskt väldigt nöjd allt smakade riktigt gott :)

Tack för en mysig och välbehövlig kväll. Alltid lika skönt att få prata av sig och bara vara ♥

3/2 2011

Kategori: Allmänt

Idag släpps kollektionen som Elin Kling har gästdesignat åt H&M.






Den här skinnjackan är en av godbitarna ut kollektionen.

Det finns juh tyvärr inte att köpa i lilla Halmstad, men alltid skoj att titta vad som finns!

Hoppas ni har en bra dag?!
Här rullar allt på som vanligt, mycket att göra på jobbet. Roligt! Det planeras även för fullt till helgen. Tror att det kommer bli en mycket bra helg. Helst av allt hade jag nog behövt vara ledig hela dagen imorgon för att hinna fixa och piffa med allt. Men nej, lite jobb först och sedan full fart mot helgen :) 
Kraam  ♥

2/2 2011

Kategori: Allmänt

Idag kom det ett blomsterbud till jobbet och blommorna var till mig :) Jag blev så himla glad det gjorde hela min dag!



Den här fina buketten fick jag! TACK ♥

Stylisterna

Kategori: Allmänt


Bild lånad från Kanal5

Måste tipsa om Kanal5´s nya program Stylisterna med systrarna Fahrman. Om man som jag älskar mode och gillar dokusåpor så är det väldigt svårt att sluta kolla på det här :)

Här kan ni se det.

1/2 2011

Kategori: Allmänt

Här händer inte så mycket. Fortfarande jätteförkyld så när jag kommer hem från jobbet så orkar jag inte göra så mycket, därför inget skoj att skriva om :)

Längtar till helgen!!

Allt bra med er hoppas jag?

Kraam ♥