Helle

29/2 - skottdagen

Kategori: Allmänt

Hallå!
Här händer det inte så mycket mitt i veckorna... jobba, promenera, laga mat, kolla tv och wordfeuda det är ungefär så mina vardagar ser ut just nu! Idag lyxade jag till det med en fika efter jobbet. Fick träffa Jennie och Lina och skvallra av sig en stund. Det är härligt!
Hoppas allt är bra med er?!
Kraam ♥

26/2 - söndag

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag är magen bättre men inte bra.

Varit en sväng och hälsat på mormor och blivit bjuden på god fika. Är nu hemma i stan igen.... Borde åka och handla men tror att det blir popcorn till kvällsmat istället ;) Får handla imorgon.

Tänkte visa lite bilder från i fredags. En mycket trevlig kväll med några av världens bästa jobbarkompisar!


Förhäng hos Charlotte




Snygging! ♥




Mat på stantons


Suddig mellanfest ;)

Hoppas ni haft en bra helg! Kraam ♥

25/2 - förbannad

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla trött på detta rent ut sagt.... Hade världens roligaste och trevligaste kväll igår men idag har jag sjukt ont i magen.... Tagit en massa tabletter men det hjälper juh fasen inte. Känns som att det alltid blir såhär när jag har druckit alkohol, kanske är så att min kropp inte klarar av en grej till liksom. Tänk er att någon kör in en hand i magen och vrider om alla organen, ungefär så känns det. Jag försöker hela tiden att "glömma" att jag är sjuk. Men jag måste nog faktiskt inse det nu.... Det är inte värt det. Missar Dannes fest ikväll.... jag vill inte förstöra för alla andra. Jag drar mej in i det längsta att säga att jag har ont.... vill inte att ni ska tycka synd om mej. Men idag klarade jag inte av att låtsas att allt va bra... Det rann väl över lite om man säger så. Som jag sagt innan..... jag vill inte att ni ska tycka synd om mej. Men så här är det.
Nu ska jag bädda ner mej i soffan och hoppas att det går över lite iaf.

Kraam ♥

24/2 - Vår?!

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en härlig powewalk i det fina vädret, vad glad man blir av solen!
Nu blir det att göra sig fin inför kvällens festligheter.

Ha en underbar helg!
Kraam ♥

21/2 - ledig

Kategori: Allmänt

Japp idag har har jag inte jobbat. Ska jobba på fredag då jag är egentligen är ledig så därför. Det har varit så skönt. Inte ofta man är ledig mitt i veckan när alla andra jobbar, man hinner liksom med sig själv på ett annat sätt. Jag behöver det. Sovit länge, gått en lång promenad i det hyfsade vädret och bara plockat här hemma! Detta är vardagslyx för mej.
Hoppas er dag har varit bra?!

Kraam ♥

19/2 - söndag

Kategori: Allmänt

Helgen blev precis sådär rolig som jag trodde.... Alltså vi har verkligen sjukt skoj! Fast det ösregnade när vi badade bubbelpool... Det gjorde egentligen inte så jättemycket med lite bubbel även i glasen så blev vi ganska varma ändå ;)

Wallmans var också jättebra.... showen va sjukt bra, åttiotalstema så man kände juh igen det mesta. Var faktiskt ganska så svårt att sitta still, man blev juh så danssugen.

För er som har facebook så har ni juh kunnat följa vad vi har gjort, vi tänkte va lite coola (läs jobbiga) och uppdatera en gång i timmen. Blev väl inte riktigt så mycket.... men skoj va de och vi irriterande alldeles säkert någon ;)

Tack tjejer för denna helgen ♥


På tåget ner till Helsingborg.


Vi gillar pussbilder.


på spat.









Kraam ♥

17/2 - fredag

Kategori: Allmänt

Ännu en ledig fredag.... jag kan lätt vänja mig vid detta :) Började dagen med att hämta mamma som lämnat deras bil på service. Hade lite mysfrukost här sedan. Jag bjöd på nybakta scones.... väldigt gott!



Blev sedan en sväng på stan, då även pappa och eas kom hit. Mycket trevlig dag.

Nu har jag gjort mig fin inför helgen ;) Badat, rakat benen och allt sånt där. För imorgon bär det äntligen av till Helsingborg med världens bästa vänner. Jag är som ett litet barn dagen innan julafton, vill att det ska bli imorgon nu typ :) Det kommer att bli fantastiskt roligt och kanske lite galet, som alltid när vi träffas!

Ha en underbar helg!

Kraam ♥

16/2 - nu tar jag helg

Kategori: Allmänt

12/2

Kategori: Allmänt

Ännu en härlig helg över. Började med ledig fredag, stros på stan, fika med Hanna, långpromenad i solen och avslutade med ett besök hos frisören :) Igår jobbade jag några timmar på förmiddagen. På kvällen kom bästa Jennie in till mej. Vi åt god mat och drack gott. En himla massa skitsnack, var jättelänge sedan vi sågs så det var väldigt välbehövligt! Blev även en sväng på stan, ett glas vin på Harrys och sedan dans på Bond! En mycket lyckad kväll. Tack Jennie ♥
Var två ganska så trötta tjejer som vaknade här imorse.... När Jennies skjuts kom och hämtade henne så gick jag ner till Gustafs och köpte mej lite mos.... bästa dagen efter :) Dagen idag har varit lugn.... långpromenad i snön och mys i soffan!

Måste bara säga att jag är så glad över att ha så många fina människor i mitt liv, jag känner mej väldigt lyckligt lottad som har er alla! Är just nu inne i väldigt bra period.... Gör sånt jag tycker om och verkligen tar vara på dagarna.... uppskattar dom små sakerna. Det tycker jag att alla borde göra.... Skjut inte upp saker, imorgon kan det vara för sent!
Lite djupa tankar såhär på söndagskvällen ;)




Kraam ♥

9/2

Kategori: Allmänt

Vilken skön vecka detta är. Har endast jobbat måndag och torsdag. I tisdags åkte jag och mamma ner till Malmö då hon skulle göra en synundersökning. Så vi passade på att vardagslyxa lite. Bo på hotell, shoppa, fika och äta gott. Det var så himla mysigt. Tog typ två bilder och båda var på mat ;) Så känner att jag inte behöver lägga upp några här. Ledig imorgon med.... Har en massa "måsten" som ska fixas. Ha en härlig helg mina vänner!

Kraam ♥

5/2 - sköna söndag

Kategori: Allmänt

Ännu en bra helg :) Här kommer två bilder från vår RAW-kväll!





Åkte sedan ner till ett väldigt kallt men underbart ugglarp.



Igår kväll var jag hos Jennie A på middag med fina tjejer. Väldigt trevlig kväll!!
Idag kommer tjejerna till mej på fika.... jag hade värsta planerna på att att jag skulle baka men "råkade" fastna framför familjen Kardishan bröllopet... haha så blir inte någor hembakat idag :)
Väldigt lugn och skön helg.... känns i hela kroppen att jag mår mycket bättre nu!

Kraam ♥

2/2

Kategori: Allmänt

Hade en jätterolig kväll med bröderna på RAW igår :) Bilder kommer....

Idag mår jag mindre bra.... sjukt ont i magen och mår lite illa :( Hatar att behöva erkänna att jag mår dåligt... Hatar att vara hemma från jobbet för att jag är "sjuk" Fasen jag vill juh va som alla andra och må bra.... Vill inte känna  mej annorlunda... Men jag måste lära mej att lyssna på min kropp.... ibland blir det bara alldeles för mycket och då strejkar den. Går VARJE dag och mår småilla och har ont i magen...magen funkar liksom inte riktigt som den ska... Kanske inte så konstigt att det blir för mycket vissa dagar... Och nej jag vill inte att ni ska tycka synd om mej... jag tycker inte synd om mej själv... måste juh tyvärr acceptera detta. Men ibland är det bara så skönt att få det ur sig.... Just idag är "sån" dag.

Kraam ♥