Helle

Fredag igen

Kategori: Allmänt

Igårkväll blev vi bjudna på mat på yoss... av pappa. Han bjöd alla oss som hade fixat med hans överraskningsfest i våras :) Åt hur mycket som helst.... sååå gott. Helt klart bäst är deras vita chokladmousse.... åhh är allt lite sugen idag igen :) Tack så mycket!

Så nu på förmiddagen har jag varit ute och gått en lång promenad.... Snart blir det iväg på nya äventyr :)

Ha en bra helg mina vänner!

Kraam ♥

28/7

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Allt bra idag?

Härlig dag det blev igår.... Låg och solade nästan hela dagen. Sedan blev det några små utflykter, var och köpte kött och hembakat bröd i Slöinge... besökte även en antikaffär.... Där hittade jag mitt höstprojekt ;) Köpa gamla grejer och göra om dom.... det är juh så himla skoj :)
Grillade den godaste entrecoten jag någonsin ätit på kvällen.... med hemma gjord potatissallad till det, grymt va det :) Mostorpsgård hette det där vi köpte de himmelska köttet.

Sedan åkte jag hem och skulle bestämma vad jag skulle göra på kvällen.... Träffa upp Danne och hans vänner i stan, eller åka ut till Frösakull och hänga med Jennie och dom och sedan Tylösand.... Det slutade med att jag stannade hemma istället :) Tantvarning på mig jag vet :) Men skönt va det!

Ha en bra dag!

Kraam ♥

Soool

Kategori: Allmänt

Ja idag ser det faktiskt ut att bli en fin dag... och den ska isåfall spenderas på stranden hade jag tänkt :) Först hade jag tänkt vara trevlig och baka och bjuda mina föräldrar på fika, men eftersom vädret är så fint så våldgästar jag nog dom i Ugglarp istället ;) Baka kan jag göra när det regnar.... :)

Gårkvällen var väldigt trevlig, blev en liten raodtrip till Varberg. Där blev jag bjuden på god sushi och sedan lite filmmys! Vardagslyx ;)

Ha en härlig solig dag! Kraam ♥

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Nu ska jag strax bege mig upp mot sjukhuset.... (nåt som jag verkligen INTE gillar) ska bara spola rent min portacath denna gången men ändå.... ångest känsor.... :(



Ha en bra dag! Kraam ♥

25/7

Kategori: Allmänt

Efter jag hade varit och besiktigat min bil i förmiddags så fick jag för mig att åka till Gekås.... Jag vände på parkeringen... shit vad mycket folk det var. Kunde jag juh kanske räknat ut ;)
Åkte inom Fynda i Falkenberg på vägen hem... hittade en jättesnygg liten hylla... Nöjd! Är juh så skoj att piffa och hålla på hemma... kommer nog bli mycket sånt om detta vädret ska fortsätta hela semestern....

Kraam ♥

Herregud

Kategori: Allmänt

Börja INTE att dricka alkohol för tidigt på dagen om du inte kan sluta.... Glömmer du även av att äta bra mat så lovar jag att det INTE blir en rolig kväll....  Det slutar med att du får gå hem och kräkas en hel del... även ett stort köttsår på knät.... även kallad fjortisfylla ;) Japp det var min dag igår.... Hade sjukt skoj på dagen ute på afterbeachen men önskar att jag gick och la mig när jag kom hem efter den.... Förlåt mina vänner för igårkväll :) Sånt kan juh faktiskt hända vem som helst... eller? ;)

Idag har jag inte gjort mycket... spenderat dagen i soffan. Tur att jag har semester och vädret har varit dåligt idag!

Hoppas allt är bra med er?
Kraam ♥

Semester :)

Kategori: Allmänt

Jaa nu är det äntligen dags för 2 veckors semester! Ska bli så härligt... Idag har jag städat och rensat hela lägenheten så inte ens det behöver jag tänka på... precis så som jag vill ha det!

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

Kraam ♥

GodMorgon!

Kategori: Allmänt

Härlig och solig morgon.... Uppe och har gått en morgonpromenad. Snart iväg till jobbet.... 4 dagar kvar innan 2 veckors semester... skönt :)

I eftermiddag bli det en liten utflykt med dessa fina tjejer!



Ha en bra dag! Kraam ♥

Underbara helg

Kategori: Allmänt

Hej!

Hur mår ni? Jag har haft en toppen helg :)

I fredags var jag ute och åt med Jennie, Jocke och Jonas. Ida mötte även upp senare... Mycket trevlig kväll :)

Igår var jag uppe tiiiidigt, mitt tåg gick 7 ner till Helsingborg och där mötte jag upp Anna-Karin och vi tog oss ut till Ven. Där hyrde vi cyklar och hela dagen bestod av cykling, solning och badning :) Hur härligt som helst. Underbart sällskap och man kände sig riktigt avslappnad! Att cykla runt på den ön är något jag verkligen rekommenderar, en annorlunda skoj grej att göra!

Var hemma vid sju... då va de bara att göra sig iordning och cykla bort till Westmansgatan där det var grillfest... Mycket trevligt med härligt folk! Sen blev det även en sväng in till stan.... Det var så himla mycket folk på uteserveringarna... nästan lite för mycket alltså...  Men vi hade skoj ändå. Hann tillochmed dansa lite.... :)

Idag blir det häng med lillebror, ska käka lite gott och sedan gå på bio ikväll. Mysigt!

Har inte tagit några bilder alls i helgen... lite dåligt jag vet... Men jag har planerat att köpa ny telefon med en BRA kamera i... just nu är jag jag alldeles för bekväm för att ha med både kameran och telefonen hela tiden. Så jag lovar bilder kommer :)

Kraam ♥

Ledig fredag

Kategori: Allmänt

Så skönt att vakna av sig själv på morgonen, utan väckarklockan. Ända blev det ganska tidigt....
Nu har jag hunnit med en morgon promenad och frukost. Idag blir det en städ och fixardag, passar perfekt i detta höstvädret. Ska även luncha med Hanna. Paus i allt städande måste man juh ha :)

Ha en härlig fredag!

Kraam ♥

Myskväll!

Kategori: Allmänt

Ikväll är det nästan höst väder.... bara regnar och är grått. Då passar det perfekt att tända en massa ljus och titta på film :) Denna blir det, vet inte hur många gånger jag sett den ;) Lika bra ändå!



Idag har varit en riktigt bra dag. Jag mår bra :) Har haft en toppendag på jobbet... har så jäkla skoj där!
Hann även med en lunch med världens bästa mamma... Fler såna här dagar tack....

Kraam ♥

Vill man kan inte sova

Kategori: Allmänt

Vad gör man då? Jo går ut och går... har varit ute och gått i över en timme och har fortfarande en timme kvar innan jag börjar jobba... ganska härligt :)

Ha en bra dag!

Kraam ♥

Gästbloggare ...

Kategori: Allmänt

Ja nu är det jag igen ..... ska göra mitt bästa för o få henne att uppdatera ......

Kan tala om iaf att jag har haft sällskap av henne i helgen...lite då o då.
Vi har solat o badat, promenerat o ätit gott.

Ha det gott, alla o du med Helena Westeborg ;-)

Olidligt varmt

Kategori: Allmänt

Heej!
Allt bra med er? Vilken toppenkväll det var igår... Mina fina vänner hade ordnat en överraskningskväll massa fina flickor som va där. Det bjöds på god mat och god dricka. Vi lekte lekar och pratade massa skit :) Precis som det ska vara... Kvällen avslutades inne i stan där det va alldeles för mycket folk men helt okey ändå Tack alla inblandade för en jättetrevlig kväll :)

Imorgon är det dags att gå till jobbet igen... Sådär sugen just nu :) Men blir bra när man väl är där... har juh faktiskt saknat det lite ;)

Kraam ♥

Rekomenderar

Kategori: Allmänt

Igår kväll lyssnade jag på Vimmelmamman när hon radiopratade i vintras, har inte hört det innan. Har ni lite tid över nån dag så rekommenderar jag er verkligen att lyssna på det... Även när hon själv intervjuar hennes man.
Kan säga att jag hade jättesvårt att sova sen efter det... Det sätter liksom igång tankeverksamheten ännu mer.

Vimmelmamman här kan ni lyssna!

Ha en bra dag!

Kraam ♥

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej!
Hur är det med er?
Jag har haft semester denna veckan och det har varit fullt upp :) Har haft besök av Jessica och Johanna. Vi har solat en massa, ätit och druckit gott. Även hunnit med en sväng till Helsingborg. Tyvärr så har jag blivit sjuk... Jättont  halsen och feber.... :( Så idag ska jag kurera mej så att jag är frisk till imorgon!

Ta hand om er! Kraam ♥