Helle

27/6

Kategori: Allmänt

Åh vilket bra humör jag är på idag just idag mår jag väldigt bra!
Tack alla ni som skriver här, messar och hör av er. Det betyder så sjukt mycket.... Vet inte hur jag ska kunna tacka er. Stor kram till er alla!!
 
Har idag köpt ett par nya jeans.... Så jäkla nöjd. Som ni säkert känner igen så är det inte alls lätt att hitta jeans som man gillar och som sitter bra. Det gjorde jag idag, så nöjd. Lite ytlig glädje är alltid bra ;)
 
Fick även hem ett jättefint armband.
 
 
Ta hand om er!
Kraam ♥

25/6

Kategori: Allmänt

Ny vecka, nya möjligheter.
 
Som många av er säkert redan förstått har min midsommar inte varit så bra. Fick nån typ av ångestattack och bara grät. Grät konstant i ett dygn typ... grät så jag inte kunde andas, grät så jag fick hjärtklappning.... ja typ så. Kunde inte prata med nån för då kom tårarna. Allt kändes bara så meningslöst.... jag blev faktiskt nästan lite rädd. Aldrig känt så innan. Som tur va så gick det juh över. 
På lördagskvällen när allt kändes bättre så bestämde jag mej för att jag inte kunde sitta hemma en kväll till.... Så jag mötte upp Ida och Malin och gjorde stan istället. Och det är jag så himla glad över att jag gjorde... Riktigt rolig kväll!
 
Ta hand om er.
Kraam ♥

21/6

Kategori: Allmänt

Nu har jag semester en vecka, ska bli så himla skönt :) 
Ta hand om er!
Kraam ♥

17/6

Kategori: Allmänt

Det bästa med att ha "down" dagar (tyvärr blivit ganska många på sistone) är att dom andra dagarna bara kan bli bättre. Idag är en bättre dag :)

Kraam ♥

16/6

Kategori: Allmänt

Haft en en helt okey vecka. Mycket att göra... Tyvärr pallar inte min kropp fullt upp hela tiden. Så har idag mått sådär... Feber och ont i hela kroppen. Har sovit typ heela dagen. Nu mår jag mycket bättre och som vanligt blir jag då rastlös ;) Men ska spendera kvällen hemma i soffan och försöka ta det lugnt.
 
I onsdags var jag bjuden på kvällsmat hos Lina. Mycket mysigt. Du är bäst vännen!
 
Igår vad jag på stan med Danne och sedan åkte jag till Hylte. Åt grillat med mamma, pappa och Malin. Sedan gick jag till Glasberget och kollade fotboll med Jennie och Jocke. Mycket bra dag och kväll!
 
Har väldigt svårt för att bara ta det lugnt och vara... men känner att jag måste lära mej det. Får helt enkelt inse att min kropp inte orkar som innan. 
 
Hoppas allt är bra med er?!
 
Kraam ♥

10/6

Kategori: Allmänt

En riktigt lugn och skön helg har det varit. Eftersom jag inte mått så himla bra i veckan behövde jag verkligen detta. Har egentligen inte gjort så mycket. Lagat god mat, gått långa promenader, lunchat med tjejerna och kollat film :) Det är typ så helgen har sett ut! Idag mår jag mycket bättre och jag hoppas det fortsätter så.
Mycket goda blåmusslor. Jag kan om jag vill ;)


Shoppat ny jacka.


Åkt cabbe.

Hoppas allt är bra med er?! Kraam ♥

6/6

Kategori: Allmänt

Skönt med ledig dag idag. Igår efter jobbet blev det lite mat på Bulls med Jennie och Lina. Mycket mysigt. Ganska så kallt fortfarande så vi blev inte så långvariga. Men vi hann juh iaf gå igenom det mesta som hänt den senaste tiden. (läs skvallra) ;)
Idag har jag inte gjort så mycket. Har en "brännande" känsla i magen som går ut i njurarna. Efter jag har ätit får jag så jäkla ont att jag måste lägga mej ner och det känns som att jag kommer spy. Varit så i några dagar nu och det känns inte okey. Hoppas verkligen det går över snart. Sommaren knackar juh på och då hinns INTE sånt med.
Kraam ♥

3/6

Kategori: Allmänt

egentligen är det läskigt.
hur ett litet leende kan få kroppen att skaka till.
hur ett sms kan sprida lycka över hela ansiktet.
hur ett samtal om ingenting kan skapa en natt full av drömmar o en morgondag fylld av härliga tankar.

jag brukar bli rädd.
rädd för att släppa kontrollen o låta känslorna tala. rädd för att ännu en gång fastna med hjärtat i något som bara kommer att ta sönder det.

fast nu känns det okej.
för jag tror att jag vet.
jag vet vad jag vill o när det är dags att backa. vad jag är ute efter o när det är tid att sätta stopp.

för jag har vuxit.
vuxit o lärt mig. lärt mig uppskatta mitt eget värde o respektera mig själv. o om någon vill komma in o ta del av mitt liv är det precis det som den personen måste kunna också.

så jag ska låta kroppen skaka, ansiktet fyllas av lycka o tankarna fara fritt.
för jag vet att jag ar värd det.

Så himla sant och bra skrivet. Från finaste Julia Mjörnstedt

1/6

Kategori: Allmänt

Juni?! Herregud vad tiden går fort.....
Annars då? Här rullar allt på som vanligt. Igår efter jobbet blev det grille i ugglarp med delar av familjen. Mycket trevligt :) Nu ser jag väldigt mycket fram emot denna helgen, om 1.5 timme får jag gå hem!
Hoppas ni får en bra helg! Kraam ♥