Helle

29/4

Kategori: Allmänt

Hallå!
Allt bra med er? Här är det bara bra. Haft en mysig helg så här långt.... Fredagskvällen spenderades i ugglarp med japansk mat och rosebubbel. Gott!!!
Igår blev det middag på Bulls med ett härligt gäng tjejer. Idag ska jag städa tänkte jag..... Inte alls skoj men tyvärr ett måste juh :) det bästa av allt ett par dagar kvar av ledigheten!!!
Ta hand om er.
Kraam ♥

25/4

Kategori: Allmänt

Idag var jag på besök på sjukhuset.... Nåt jag verkligen inte gillar. Men det gick mycket bra idag. Jag har verkligen välrldens bästa läkare :) Han känner mej så himla bra och vet precis hur jag tänker och vad jag vill. Det är guld värt!
Nu har jag äntligen satt mej i soffan... efter att ha jobbat över lite. Powerwalkat, duschat och lagat mat. Ska bli skönt att slappa lite nu :)
Kraam ♥

24/4

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Nytt bokningssystem på jobbet och MYCKET som måste fixas... det är sån himla tur att jag och Charlotte är världens bästa team :)
Igår va jag med pappa på sjukhuset i Malmö. Skulle se om det går att rädda några av hans fingrar. Han har nämligen en sjukdom som gör att fingrarna drar ihop sej... svårt att förklara. Men som tur va trodde denna läkaren att han hade en lösning. Så det hoppas vi på.
Hann även med en fika med Hanna och sedan långpromenad. Myckte bra och trevlig dag.
Imorgon är det min tur att göra ett besök på sjukan.... gillar INTE men är juh tyvärr ett måste.
Kraam ♥

22/4

Kategori: Allmänt

Lyxen fortsatte även igår. Va ute och åt med mamma, pappa och eas. Sen blev det även nån öl på bulls, mycket mysigt! Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man ibland hellre går ut och käkar och tar nån öl för att sedan vara hemma tidigt ;) Älskar iaf att unna sig god mat och äta ute eller laga nåt gott hemma. Veckodagarna brukar oftast bli det samma, känner att man inte riktigt har orken eller inspirationen att fixa med en massa då. Därför är det mycket trevligare att göra sånt på helgerna!
Kraam ♥

21/4

Kategori: Allmänt

Helgen började helt perfekt. Va hembjuden till Lina för god mat och vin. Kvällen kunde inte bli bättre, hade jättemysigt och helt underbar mat. Tack Lina ♥
Lina i full action att göra Irish Coffee :)

Dagen idag började med en långpromenad och sedan unnade jag mig lite fin frukost.
Ha en mysig helg mina vänner!
Förresten har ni Instagagram så följ mej gärna där Hewes :)
Kraam ♥

19/4

Kategori: Allmänt

Att dagar kan vara sååå olika. I förrgår och igår var skitdagar rent ut sagt. Så jag ber om ursäkt till er som "råkade" vara i min närhet då ;)
Idag känns allt väldigt mycket bättre! Haft en riktigt fantastisk dag! Snart helg med.... hur skönt? :)
Ta hand om er!
Kraam ♥

17/4

Kategori: Allmänt

Vilken dag. Lite kaos på jobbet minst sagt.... Men det löste sig som alltid :)
Har även kommit på att jag ska sluta va så himla snäll.... är trött på att det känns som att vissa utnyttjar det. Nu ska jag dra en filt över huvudet och hoppas att denna dagen snart är över.
Kraam ♥

15/4 - söndag

Kategori: Allmänt

Och så är ännu en helg över.... Men vilken helg :) Fullt upp!! Igår jobb på förmiddagen för att sedan möta upp tjejerna på en lunch i stan. Efter det åkte jag till Hylte där vi skulle överraska lillebror. Blev en fisketur som faktiskt va rolig (va vääääldigt skeptiskt till en början) Hem till Danne/Malin och göra oss snygga. Därfter på med ögonbindel så Eas inte skulle se nåt.... Vi åkte Hylte runt ett par gånger kändes det som.... Avslutade på Åsbackagatan hos mamma och pappa där hans kompisar väntade. Sjukt skoj va det.... de kom upp en och en från källaren... har nog aldrig sett Eas så överraskad, glad och känslosam. Mycket lyckad kväll :)
Hoppas allt är bra med er!?
Kraam ♥

13/4 - FREDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon lediga fredag!
Kraam ♥

11/4

Kategori: Allmänt

Nya underbara kuddar som piggar upp.
Kraam ♥

9/4

Kategori: Allmänt

8/4

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Allt bra med er? Här är det bara bra... Haft en väldigt mysig påskhelg och det bästa av allt helgen är inte slut än :)
Väldigt varierande innehåll denna helgen... lite av varje. Mys med familjen, långa promenader, god mat och lite utgång. Precis så som jag vill ha det :)
Ikväll håller vi tummarna att vi vinner en massa på bingolotto!!

Kraam ♥

1/4 - söndag

Kategori: Allmänt

Heeej bloggen ;)
Ännu en härlig helg som snart är slut.... (ni som inte gillar att läsa om hur bra jag har det eller hur bra jag mår just nu, kan juh sluta) Vet inte riktigt vad det är nuförtiden som gör att jag mår så himla bra :)
I torsdags va det premiär för Bulls uteservering och det gick juh inte att missa... fast det var kallt som fasen :) Blev en kort men väldigt trevlig kväll.
I fredags efter jobbet tog jag bilen och körde mot Hylte... Våldgästade bror och hans mycket trevliga granne. Blev ett par trevliga timmar i solen. Tyvärr blåser det lite väl mycket än för att man ska kunna njuta på riktigt. Men snart så..... :)
Lördagen åkte jag och mamma till ullared... Det var sjuuukt mycket folk. Och då är det INTE skoj. Men roligt hade vi, har inte skrattat så mycket på väldigt länge :)
Lördagen fortsatte med mys.... Jennie och jag va ute och åt god mat. Sedan blev det lite festligheter som slutade på stan. Bästa kvällen på länge :)
Så tack alla inblandade för en härlig helg!!
Obligatoriska pussbilden..... Allt för dej Lina ;)

Kraam  ♥