Helle

ONSDAG 31/8

Kategori: Allmänt

Haha skoj att jag skrev onsdag igår.... jaja det är juh faktiskt onsdag idag :)
Idag har varit en riktigt bra dag.... började dagen med en promenad innan jobbet... Har även gått en lång runda med Jennie nu på kvällen... mycket bra träning idag måste jag säga :) Känns skönt... det nya livet är igång!

Hoppas allt är bra med er!
Kraam ♥

Tänkvärt

Kategori: Allmänt

Att vara stark är inte

att aldrig falla

att alltid veta

att alltid kunna

Att vara stark är inte

att alltid orka skratta

att hoppa högst eller vilja mest

Att vara stark är inte

att lyfta tyngst

att komma längst eller

att alltid lyckas.

Att vara stark är

att se livet som det är

att acceptera dess kraft

och ta del av det

att falla till botten,

slå sig hårt och komma igen.

Att vara stark är

att våga hoppas

när ens tro är som svårast.

Att vara stark är

att se ett ljus i mörkret

och alltid kämpa för att nå dit.


Kraam ♥

onsdag 30/8

Kategori: Allmänt

Shit det är snart september, vart har denna sommaren tagit vägen? Det har gått så himla snabbt. Men ska jag vara helt ärlig så klagar jag inte... jag älskar juh som sagt hösten :) Särskilt denna hösten... det ska bli den bästa någonsin!

Haft en ganska konstig dag idag... jättebra humör först och sedan blev jag så himla sur.... Tur att jag har världens bästa kollega som gjorde att jag blev glad igen :)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt... badat, gjort ansiktmask och inpackning. Nu tända ljus och soffan, standard nu på kvällarna :)


http://weheartit.com

Kraam ♥


Söndag!

Kategori: Allmänt

Hej!
Hur har er helg varit? Jag har haft en jätteskön helg... Jobbat lite... sedan mest varit hemma och fixat. Har juh saknat min lgh när jag var borta :)

Dagen idag började sådär... min dator la av helt... helt stendöd :( Fan alla mina bilder tänkte jag... men som tur är så finns det en på pappas jobb som tror att han kan hjälpa mej... det är juh ca 3 år av bilder...
Så nu har jag varit och köpt en ny dator och en så länge så älskar jag den :) Min nya älskling ;)
Även telefonen är knäpp... jag kan tydligen inte ta emot alla mess.... så jag får väl köpa en ny telefon med... Typiskt att allt händer samtidigt!

Har iaf hunnit med en mysig fika och promenad med Hanna idag... var mycket mysigt! Fast vi blev dyngsura på promenaden :)

Ha det bra! Kraam ♥

Hemma!

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Allt bra med er? Jag har haft en väligt bra dag... skönt att vara tillbaka igen :) Har juh saknat mitt jobb.... varit jättemycket att göra hela dagen så det känns verkligen att man inte har semester längre ;)
Efter jobbet har jag gjort en massa nyttigheter... hämtat paket på hemköp, handlat, börjat packa upp, powerwalkat och lagat mat. Blev bakad potatis med svamp och fetaoströra och till det en sallad med rostade cocktailtomater. Väldigt gott var det :)

Nu blir det massa tända ljus och te i soffan... Jag har allt saknat hösten lite :)

Ha en toppen helg!

Kraam ♥

23/8

Kategori: Allmänt

Godkväll!

Hur är det med er? Här är allt jättebra! Varmt som fasen.... fast idag har det faktiskt blåst en hel del. Vi börjar bli lite bruna nu med... härligt... tyvärr så är juh magen och benen brunast på mej och det kommer jag juh inte direkt att visa när jag kommer hem om jag har förstått vädret rätt :)

Sitter nu och dricker mojito på terassen innan vi ska gå och göra oss iordning inför kvällen.... Blir att vi stannar här på området och äter i någon av restaurangerna här. Sedan ska vi gå på show :)

Ha det bra!
Kraam ♥

Hej och välkomna till min nya blogg ;)

Kategori: Allmänt

Hur har ni det hemma i sverige?
Här är allt jättebra.... varmt som sjutton, men vi klagar inte :)
Vi har verkligen semester.... solar, badar, promenarar, äter och sover... det är vad vi gör ungefär! Har haft väldigt mycket tid till att tänka och diskutera om hur jag vill att mitt liv ska se ut....  inte så att jag är missnöjd just nu men heller inte helt nöjd.... Så denna hösten kommer att vara en ta hand om mig själv och må bra höst.

Ta hand om er!
Kraam ♥

Söndag 14/8

Kategori: Allmänt

Ännu en helg förbi..... herregud vad snabbt tiden går!
I fredags efter jobbet så var vi i Ugglarp och firade mormor som fyllde 75 år. Mycket trevligt.... Blev en liten spontan utgång senare på kvällen :)
Igår så va det dags för tjejkväll.... Blandade goda drinkar och åt mycket god mat. En väldigt trevlig och mysig kväll...  Även fast jag inte var på mitt bästa humör direkt... Så när tjejerna gick in och dansade så bestämde jag mig för att gå hem istället... Behövde juh inte förstöra deras kväll med.

Nu har jag lagat pannkakor och kommer nog inte gå så jättelångt från soffan idag.... Det dåliga humöret sitter tyvärr i idag med så därför är det bäst att stänga in sig och bädda ner sig.

Hoppas allt är bra med er!
Kraam ♥

Friday I´m in love

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Jag vet att vissa av mina läsare inte gillar att jag skriver detta men just därför måste jag göra det...
Har precis varit ute på en lååång morgonpromenad ;) Idag sken solen och det var jätteskönt!

Nu ska jag åka till Maxi och köpa frallor innan jobbet....

HA en underbar helg för det tänker jag ha!
Kraam

11/8

Kategori: Allmänt

Godkväll :)

Mys kväll igår.... Var ute och åt med Lina och Hanna på Yoss.... avslutade kvällen med en irish coffe på Harrys. Mycket trevligt som vanligt med tjejerna.... Jennie vi saknade dock dej :)
Tog ett kort på hela kvällen.... på kaffedrinken... men alla vet väl hur en sådan ser ut... så jag orkar inte lägga ut den ;)

Ta hand om er!

Kraam ♥

9/8

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Precis kommit in från en powerwalk i regnet... så skönt när man väl kommer ut :) Hoppas på att komma in i rutinerna med motion och bättre mat nu efter semestern.... Vill man så går det :)

Ha en bra dag vänner!

Kraam ♥

Ångest

Kategori: Allmänt

Åh vill inte riktigt börja jobba imorgon igen.... himla tur att jag trivs så bra på mitt jobb, har juh saknat det lite :)

Vilken underbar dag det blev igår.... Avslutning på afterbeachen med världens bästa vänner.... Sen lite skönt häng hos Lina innan vi intog staden.... Mycket mycket trevlig kväll som avslutades på bästa sätt ;)


Härliga afterbeachen


Finingar!


Var tvungna att svalka oss lite :)


Kärlek ♥

Hoppas er helg varit lika bra som min :) Ta hand om er!
Kraam ♥

The tall ship races

Kategori: Allmänt

Jag kan lätt vänja med vid att ha semester... vara ledig, ta dagen som den kommer och bara vara :)
Älskar att kunna åka till stugan i Ugglarp, sola och bada. Igår tog jag med mej all min tvätt ner dit och tvättade och solade samtidigt, helt perfekt :)

På kvällen mötte jag upp Jennie och vi käkade lite på lilla torg. Sedan gick vi ner till festivalområdet för att vi skulle se Rix Fm.... va så himla stort så vi hittade inte riktigt.... orkade väl inte leta så jättemycket heller :)
Gick och satte oss tog en öl istället.... Satt helt pefekt och såg allt folk som gick förbi. Även Lina, Peter, Jocke, Kim och Äsa kom och gjorde oss sällskap.... En mycket trevlig kväll med härliga vänner :) Tack!

Ha en härlig helg!
Kraam ♥

3/8

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ännu en morgon där jag vaknar tidigt... Blev en mycket trevlig dag och kväll igår. Efter stranden så var jag och Hanna ute och käkade. Var hemma redan vid nio.... som dom två tanter vi blivit ;)

Ha en bra dag! Kraam ♥

Blir galen

Kategori: Allmänt

Alltså det är såå svårt att sova när det är så här himla varmt.... man ska inte klaga jag vet men ibland är det faktiskt jobbigt....

Efter god mat i Hylte igarkväll så körde jag in till stan igen.... Blev en liten runda på stan och sedan lite balkonghäng ett par timmar... Trevlig kväll :)

Nu blir det stranden idag, måste bada känner jag :)

Kraam ♥

Ännu en härlig helg

Kategori: Allmänt

I fredags åkte jag ner till Helsingborg och hälsade på bästa Anna-Karin. Var juh även helsingborgsfestivalen... sååå himla skoj det va. En av dom roligaste kvällarna på länge :) Tack A-K ♥

Lördagen spenderade jag mestadels i Ugglarp... hängde med mamma, Malin och Nellie.... mycket mysigt! Igår va meningen att jag skulle vara i stugan hela dagen/kvällen.... men det började spöregna och mitt humör var inte direkt på topp. Ännu en gång förstår man hur snabbt livet kan förändras.... Så jag åkte till Hylte och umgicks med min underbara familj istället. Ibland klarar man inte av att vara själv helt enkelt.....

Nu bakar jag muffins och i eftermiddag ska jag skjuta lerduvor.... Haha, ska bli spännande ;)

Har ni haft en bra helg?

Kraam ♥