Helle

28/3

Kategori: Allmänt

Varit ledig idag, så himla skönt att kunna vara det mitt i veckan ibland. Man hinner med så himla mycket då :)
Igår efter jobbet så åkte jag till Hylte.... och där bjöds det på grillat och trevligt sällskap. Lite vardagslyx!
Laddat batterierna rejält idag och längtar faktiskt till jobbet och andra trevligheter imorgon... Det är härligt att känna så :)
Kraam alla fina ♥

25/3 - soool

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag! Man får så himla mycket energi. Varit ute på långpromenad och suttit på balkongen hur länge som helst :)
Hade en mycket trevlig kväll igår med tjejerna. Åt gott på yoss och sedan spelade vi alfapet. Det enda tråkiga va att jag inte vann ;)
Kraam ♥

23/3 - TGIF

Kategori: Allmänt

Skönt med fredag. Ha en härlig helg mina vänner!
Kraam ♥

18/3

Kategori: Allmänt

Hej!
Tänkte bara göra en liten uppdatering och säga att allt är okey och det rullar på som vanligt. Har bara tröttnat lite på att skriva här..... igen ;)
Kraam ♥

13/3

Kategori: Allmänt

Är helst slut på kvällarna denna veckan. Vi har sjukt mycket att göra på jobbet.... men det är grymt skoj :)
Fartvinden fyller 6 år den 11 mars! Vi bjuder på teoriavgiften (Bil, MC och AM) för alla som skriver in sig vecka 11. Välkomna hit!

Kraam ♥

11/3 - Borta bra men hemma bäst?

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen och det är faktiskt ganska skönt. Hur skoj det än är att åka bort så är det skönt att komma hem igen.
Som jag skrev innan så har Stockholm varit jättebra. Vi bodde på ett jättefint hotell på söder. Har hunnit med en massa... shopping, lite turistande, god mat och dryck, träffat roliga människor ;) Älskar att åka iväg på små weekends såhär. Men höjdpunkten va såklart Dirty Dancing den va så bra.... hade lätt kunnat se den igen :)
Den lilla ölen :)


Poserande på hotellrummet.


God hummersoppa

Hoppas allt är bra med er?!
Kraam ♥

10/3

Kategori: Allmänt

Hemma igen. Har varit ett par underbara dagar i stockholm. Dirty Dancing var helt magisk :) Kommer berätta mer sen. Är så himla förkyld och har ont i halsen.... så nu ska jag bädda ner mej i soffan och se till att inte bli mer sjuk.

Kraam ♥

5/3

Kategori: Allmänt

Japp som jag trodde... vaknade imorse och hade feber och ont i halsen. Det värsta är att mina "knölar" i magen blir så grymt svullna när jag har feber och sånt. Om dom känns innan så kan man juh lugnt säga att det känns ännu mer när man har infektion i kroppen. Jag är juh absolut ingen läkare men jag känner min kropp ganska väl vid detta laget och tror garanterat att det har nåt samband. Men har sovit typ heela dagen idag och nu känns det mycket bättre... så jäkla konstigt. Så nu bestämmer jag att det får vara slut med massa negativitet. Den sista tiden har det varit alldeles för mycket av det. Kan vi bestämma det tillsammans nu? Bra bra saker som ska hända framöver....
Om ni har lite över så gå gärna in och kolla mammas blogg, hon kunde inte riktigt låta bli :)
Kraam ♥

4/3

Kategori: Allmänt

Haft en urmysig dag. Åkte ner till helsingborg och hälsade på Anna-Karin. Blev en promenad på nästan två timmar och sedan fika. När jag kom hem så somnade jag i soffan.... har ont i halsen :( Så nu ska jag nog gå och sova igen, har verkligen inte tid att bli sjuk nu.
Kraam ♥

3/2

Kategori: Allmänt

Hade en härlig dag igår. Började med en sväng på stan med Eas. Sedan köpte vi med oss fika och åkte till långasand och hälsade på farmor och farfar, mycket trevligt! Jag vet att ni läser detta så tack så jättemycket för igår ♥
När jag sedan kom hem så satte jag igång och tvättade och städade. Röjde som fasen.... höll på till långt in på kvällen. Men herregud så skönt det är idag. Känns som en helt ny lägenhet :)
Jag och Eas i solen :)



Mina nya älsklingar :)

Idag är en sån dag vi lika gärna kunde hoppa över. Har knappt sovit nåt inatt pga av ont i magen och illamående. Så har därför ställt in allt som jag hade planerat idag. Alla andra ska inte behöva lida för att jag mår dåligt är på dåligt humör. Jag ber om ursäkt för att jag ibland kan vara riktigt sur. Men är mest sur för att detta egentligen inte är jag och jag kan inte göra nåt åt det.... Känner juh inte igen mej själv. Jag är juh alltid glad och älskar att hitta på saker och umgås med folk. Men ibland går det bara inte.... Är tacksam för att jag har folk runt omkring mej som förstår detta och förhoppningsvis tycker om mej ändå.
Kraam ♥

2/3 - sol

Kategori: Allmänt

Men åh vad härligt att vakna upp till en solig ledig fredag.
Min lillelille bror är i stan idag.... syrran ska hjälpa till att shoppa lite. Det tackar jag juh verkligen inte nej till :)
Ha en underbar helg!
Kraam ♥